Wessel Kersting Wessel Kersting
03/01/2024 13:33 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 03/01/2024 18:21

Solana (SOL) optimisme: koers kan richting $150 na correctie

Solana-SOL
Analyses
Solana netwerk herstart na uitval en koers begint snel te herstellen

Foto: JOCA_PH/Shutterstock

Vandaag kijken we naar solana (SOL), bekend om zijn indrukwekkende verwerkingssnelheid en lage transactiekosten. Deze analyse, afkomstig uit onze Premium omgeving, richt zich op de koersverwachting van SOL in de nabije toekomst.

Geïnteresseerd in meer analyses of heb je vragen? Voor 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je direct je vragen kunt stellen. Bedenk wel: deze informatie is bedoeld ter ondersteuning, maar is geen financieel advies.

Technische analyse solana (SOL) koers

In de Premium omgeving van Crypto Insiders is onlangs een nieuwe solana analyse gedeeld. Dit is wat de analisten over de koers zeiden:

“Solana gaat sinds kerst voornamelijk zijwaarts. Dat hadden we al verwacht aangezien we een blauwe weerstandszone hebben getekend tussen de $109 en $119.

 

In deze zone is een duidelijk correctief patroon zichtbaar. Ons plan is om de dynamische raylijn nauwlettend te volgen. Als Solana dit niveau behoudt, zijn we van mening dat wave 4 van het 12345 Elliott Wave patroon mogelijk is afgerond, waardoor we aan de start staan van de laatste wave 5.

 

Desondanks is het mogelijk dat de koers eerst nog een hertest van de steunlijn maakt op $100. We blijven optimistisch zolang Solana boven deze belangrijke steunlijn blijft. In dat geval stellen we ons doel op een potentiële stijging naar rond de $150.”

Datum analyse: 2 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/D3GcKwdq/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door een samenwerking van Bybit met SATOS krijgen Nederlandse cryptohandelaren nu toegang tot een uitgebreid aanbod van meer dan 400 nieuwe cryptovaluta’s. Deze ontwikkeling, gecombineerd met de acceptatie van Nederlandse betaalmethoden zoals iDEAL en de beschikbaarheid van Nederlandstalige klantenservice, positioneert Bybit als een topkeuze voor Nederlandse investeerders in de cryptomarkt. Nieuwe klanten komen in aanmerking voor aantrekkelijke bonussen.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie