Wessel Kersting Wessel Kersting
04/11/2023 15:05 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 04/11/2023 12:29

Sterke crypto signalen Avalanche (AVAX) suggereren krachtige uitbraak

Analyses
Avalanche (AVAX) bij cruciale zone: kans op sterke koersomkeer

Foto: Vector-3D/Shutterstock

Avalanche (AVAX) onderscheidt zich als een razendsnel, schaalbaar blockchain-platform voor gedecentraliseerde applicaties. Deze artikel biedt een inzicht in de prestaties en een vooruitblik op de koersverwachtingen van AVAX. Onthoud: dit is geen financieel advies.

Voor slechts €1 kun je een 30-daagse proefperiode in onze Premium omgeving starten en krijg je toegang tot meer exclusieve analyses, interactie met deskundige analisten en de kans om ervaringen uit te wisselen met andere crypto-enthousiasten.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Technische analyse avalanche (AVAX) koers

Enkele dagen geleden deelden de analisten van Crypto Insiders een nieuwe AVAX analyse in de Premium omgeving. Zij zeiden hier het volgende in:

“AVAX toont een sterke opwaartse trend door het vormen van een hogere lokale bodem gevolgd door een hogere piek. Dit vormt een bullish signaal en impliceert dat er mogelijk een stabiele bodem voor AVAX is bereikt.

 

Vanuit een groene koopzone rond de $9 hebben we al een mooie stijging gezien die deze positieve trend onderstreept. We zien nu een leading diagonal patroon vormen, een patroon die ons ook op de middellange termijn positief laat zijn over AVAX.

 

Toch voorzien we op de korte termijn een aanzienlijke correctie in de vorm van een wave 2 van een Elliott Wave patroon. Laat dat geen reden tot zorg zijn: dergelijke correcties bieden vaak uitgelezen kansen om in te stappen.

 

Onze houding blijft dus positief, maar we blijven de ontwikkelingen in de Premium omgeving strak in de gaten houden.”

Avalanche analyse
Datum analyse: 31 oktober. klik op de grafiek voor de volledige grootte.

Op zoek naar een betrouwbare partij om AVAX te kopen?

Samen met Crypto Insiders biedt Bitvavo, een vertrouwd Nederlands handelsplatform, nieuwe klanten een aantrekkelijke welkomstbonus. Meld je aan via deze link en ontvang niet alleen een mooie bonus, maar handel ook de eerste 10.000 euro kosteloos. Onze experts bevelen Bitvavo aan, vanwege de gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en Nederlandstalige ondersteuning.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie