Wessel Kersting Wessel Kersting
01/12/2023 17:09 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 01/12/2023 15:16

The Sandbox (SAND) koers staat op de rand van de afgrond

Analyses
The Sandbox (SAND) koers staat op de rand van de afgrond

Foto: Gwoeii/Shutterstock

Recent heeft the sandbox (SAND) een opvallende prijsbeweging laten zien. In deze analyse, die al eerder werd gedeeld met Premium leden, verkennen we de redenen achter deze beweging en de mogelijke toekomstige trends. Dit kan je kan helpen bij je investeringsbeslissingen.

Ontdek meer analyses in onze Premium omgeving, waar je voor slechts 1 euro 30 dagen toegang krijgt. Houd er rekening mee dat onze analisten geen financieel adviseurs zijn; deze informatie is puur informatief.

Waarom de bitcoin koers kan knallen naar recordhoogte van $69.000

Technische analyse the sandbox (SAND)

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs  een nieuwe SAND analyse gedeeld in de Premium omgeving. Hierin gaven zij het volgende aan:

“Op de grafiek is te zien dat er een sterke opwaartse beweging was voor the sandbox tot een hoogtepunt van $0,4695. Vervolgens nam de kracht af, wat resulteerde in een daling van de koers.

 

Steun werd gevonden in de blauwe zone, die ligt tussen $0,37 en $0,386, waar de koers een stuiter kon maken. Daarna maakte SAND een korte opwaartse correctie die de koers in de weerstandszone tussen $0,429 en $0,444 bracht. Hier verwachten we echter weer een keerpunt te zien, gevolgd door een voortzetting van de dalende trend.

 

Hoewel het niet exact te zeggen is waar de koers uiteindelijk zal landen, is de verwachting dat er in ieder geval een daling zal zijn richting het vorige dieptepunt van $0,326. Wij zullen deze niveaus nauwlettend in de gaten houden, zodat wanneer er kansen voordoen, wij direct kunnen reageren.”

Datum analyse: 25 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/YbcAYQ1k/

Tip: gebruik eigen crypto voor passief inkomen

Het Nederlandse crypto-platform Bitvavo biedt ‘staking’ en ‘lending’ voor crypto, waarmee je passief inkomen genereert. Bij staking krijg je beloningen voor netwerkondersteuning, terwijl lending rente oplevert door je crypto uit te lenen. Met veilige bewaring bij Bitvavo en beloningen tot 15%, is dit een aantrekkelijke manier voor extra inkomsten. Bovendien zijn er speciale aanbiedingen voor nieuwe gebruikers.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie