Wessel Kersting Wessel Kersting
23/11/2023 09:30 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 23/11/2023 09:11

Thorchain (RUNE) kan 50% stijgen, voorspelt Elliott Wave patroon

Analyses
Cardano (ADA) zakt naar groene zone, sterke comeback in zicht

Foto: BEST-BACKGROUNDS/Shutterstock

Dit artikel focust op thorchain (RUNE), een uniek netwerk dat het mogelijk maakt om verschillende crypto te wisselen zonder een traditionele exchange. In deze analyse, afkomstig uit de Premium omgeving, duiken we in de recente koersactie van RUNE en onderzoeken we wat de toekomst kan brengen. Deze inzichten kunnen waardevol zijn voor nieuwe en ervaren beleggers.

Ontdek meer in onze Premium omgeving waar je voor een slechts €1 30 dagen toegang krijgt tot onze community en uitgebreide marktanalyses.

VeChain (VET) valt terug naar cruciale zone, kan hieruit sterk stijgen

Technische analyse thorchain (RUNE) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe blik geworpen op de RUNE koers. Zij deelden toen de volgende inzichten in de Premium omgeving:

“De grafiek laat zien dat RUNE in een opwaarts 12345 Elliott Wave patroon zit. We kijken nu naar een groene koopzone tussen de $4,50 en $5,00, waar we een flinke stijging van de koers verwachten.

 

Als de koers onder de $3,50 zakt, moeten we ons plan bijstellen, maar als het daarboven blijft, mikken we op een eerste doel in de blauwe zone tussen $7,19 en $7,83. Dat zou een stijging van zo’n 50% zijn. 

 

In deze zone liggen de 127,2% en 161,8% Fibonacci niveaus, wat aangeeft dat dit een belangrijke plek is en we mogelijk veel weerstand kunnen verwachten.

Datum analyse: 22 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/uCGLVtMx/

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

 

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie