Wessel Kersting Wessel Kersting
24/10/2023 09:09 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 24/10/2023 08:51

VeChain koers maakt zich klaar voor flinke stijging

Analyses
Fetch.ai (FET) stabiliseert in groene zone: klaar voor 100% stijging?

Foto: BEST-BACKGROUNDS/Shutterstock

In dit  artikel richten we ons op vechain (VET), waarbij we een gedetailleerde vooruitblik bieden en onze verwachtingen voor de VET-koers uiteenzetten. Onze analisten verkennen potentiële prijsbewegingen, informatie die je kunt gebruiken voor je eigen handelsstrategie.

Mocht je na deze analyse nog vragen hebben of op zoek zijn naar diepgaandere inzichten, dan nodigen we je graag uit om voor slechts €1 onze Premium omgeving te betreden met een proefperiode van 30 dagen. Hier kom je rechtstreeks in contact met onze community, analisten en mede-investeerders. Onthoud, dit artikel is geen financieel advies, maar slechts een inkijk in de handelsstrategieën van onze analisten.

THORChain (RUNE) op rand van uitbraak na laatste koersdip
THORChain (RUNE) op rand van uitbraak na laatste koersdip

Technische analyse vechain (VET) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs in de Premium omgeving weer een grote reeks analyses gedeeld, waaronder een voor de VET koers. De leden kregen toen het volgende te horen:

“VET blijft mooi binnen onze groene koopzone hangen. Dit is de tweede keer dat we in deze zone duiken, wat alleen maar benadrukt hoe sterk deze zone als steun dient.

Dit stelt ons in de verwachting dat we nu vanuit deze zone een opwaartse beweging gaan maken en daarom hebben we deze zone gemarkeerd met een groene ‘koop’ box.

Onze ogen zijn strak gericht op een specifiek prijspunt; we willen graag VET inslaan ergens in deze zone tussen de $0,0161 en $0,01646.

We kunnen vanuit hier een flinke klim verwachten. We voorzien een stijging die de koers minstens naar de blauwe zone rond de $0,021 zal sturen.

Voor nu is het dus geduld hebben. We leunen even achterover en wachten rustig af tot de koers besluit de lucht in te gaan.”

 

Link naar grafiek: https://www.tradingview.com/x/y8WEwsBU/

Nieuw: volg en kopieer de beste crypto handelaren

Bij het populaire handelsplatform Etoro kun je sinds kort eenvoudig de transacties van de beste crypto handelaren kopiëren. Door verschillende handelaren te volgen, zie je precies wanneer zij kopen en verkopen. Dit maakt het ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn. Nieuwe klanten betalen geen handelskosten en registreren bij eToro kan gratis via deze link.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

 

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro.

Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van je beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Grote cryptowet aangenomen in VS, 'enorme verschuiving voor crypto'
Grote cryptowet aangenomen in VS, ‘enorme verschuiving voor crypto’
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Achter bitcoins daling: economische tegenslagen en kansen op herstel
Waarom komende woensdag zeer belangrijk is voor de bitcoin koers
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Experts over Bitcoin: ‘dit kan niet lang meer duren’
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Advertentie