Wessel Kersting Wessel Kersting
22/01/2024 16:58 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 22/01/2024 14:39

VeChain (VET) koersdaling kan in blauwe zone eindelijk omkeren

Analyses
Shiba inu (SHIB) in 'golden pocket': ideaal moment voor trendomslag

Foto: Golden House Images/Shutterstock

VeChain (VET), bekend voor zijn blockchain-oplossingen in supply chain management, staat centraal in onze analyse vandaag. We richten ons op de koersverwachting voor VET voor de komende periode. In dit artikel vind je een technische analyse uit onze Premium omgeving.

Wil je na het lezen meer weten of heb je vragen? Voor slechts 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je direct vragen aan onze analisten kunt stellen. Onthoud dat onze analisten geen financieel adviseurs zijn.

Avalanche (AVAX) bij cruciale zone: kans op sterke koersomkeer

Technische analyse VeChain (VET)

De analisten van Crypto Insiders hebben recent een nieuwe VET analyse gedeeld in de Premium omgeving. Hierin belichtten zij de volgende aspecten:

“Na een indrukwekkende 12345 Elliott Wave omhoog, merken we nu dat VET al enige tijd in een dalende trend zit. Deze beweging komt niet onverwacht, aangezien na een impulsieve wave omhoog, een correctie vaak volgt. De huidige correctie lijkt zich te ontwikkelen in de vorm van een WXY Elliott Wave patroon.

 

Door dit patroon te identificeren, kunnen we een schatting maken van hoe diep deze correctie mogelijk uitkomt. Wij verwachten dat VET zal dalen tot het cluster van de 100% tot 123,6% Fibonacci retracement niveaus. Dit komt overeen met een koers tussen $0,0220 en $0,02388.

 

Dit is het punt waarop we op een mogelijke omkering van de trend anticiperen. Voorlopig blijven onze ogen gericht op de neerwaartse beweging, maar tegelijkertijd zijn we alert op de kansen die een omkeer zou kunnen bieden.”

Datum analyse: 20 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/wtOEvaRZ/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie