Wessel Kersting Wessel Kersting
09/10/2023 18:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 10/10/2023 14:15

Waarom crypto handelaren Polkadot (DOT) in de gaten houden

Polkadot-DOT
Analyses
Waarom crypto handelaren Polkadot (DOT) in de gaten houden

Foto: Champ008/Shutterstock

Stap met ons in een frisse analyse van polkadot (DOT) uit onze Premium omgeving.  Ook als je nog geen DOT bezit, mag je deze gedetailleerde blik niet missen. Onze ervaren analisten, die wekelijks meer dan 20 cryptomunten nauwgezet onderzoeken, delen dagelijks hun inzichten en persoonlijke handelsstrategieën met een actieve gemeenschap van meer dan 1.000 leden.

Polkadot, met zijn revolutionaire multi-chain netwerk, streeft ernaar om verschillende blockchains in harmonie te laten samenwerken, wat het tot een sleutelspeler maakt in het streven naar een gedecentraliseerd web.

Let op, dit is géén financieel advies, maar slechts een deel van de handelsplannen van onze analisten.

Polygon onthult grote stap die MATIC flink omhoog kan sturen
Polygon onthult grote stap die MATIC flink omhoog kan sturen

Technische analyse polkadot (DOT) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs een nieuwe analyse voor DOT gedeeld in de Premium omgeving. Hierin gaven zij het volgende aan:

“Wat we al vreesde, is nu werkelijkheid geworden. DOT heeft na het voltooien van zijn wave 4 ABC omhoog, een scherpe daling naar het zuiden ingezet. Onze voorspelling was dat de koers flink zou terugvallen, en inderdaad, deze beweegt zich nu richting de groene koopzone tussen de $3,60 en $4.

Hierdoor is DOT in een  aantrekkelijke zone beland. Deze zone spreekt ons bijzonder aan voor een aankoop, omdat verschillende patronen hier samenkomen, wat het een krachtige steunzone maakt. Vanuit deze basis anticiperen we op een krachtige opwaartse trend.”

Deze analyse is op 9 oktober met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Nieuw: volg en kopieer de beste crypto handelaren

Met een eToro account kopieer je eenvoudig de transacties van succesvolle handelaren, en maak je winst wanneer zij dat doen. Het is ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn. Nieuwe klanten kunnen handelen zonder fees (handelskosten). Registreren bij eToro kan gratis via deze link.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden. Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

 

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro.

Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van je beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Grootste Bitcoin crash ooit komt eraan, zegt auteur Rich Dad Poor Dad
Bitcoin en aandelen onderuit, ondanks positief inflatierapport
Waarom komende donderdag alles kan bepalen voor Bitcoin in 2024
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Lerares ruilt krijtje voor crypto, gewaagde zet zorgde voor miljoenen
Lerares ruilt krijtje voor crypto, gewaagde zet zorgde voor miljoenen
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Bitcoin-concurrent Kaspa kan flink stijgen dankzij mining-gigant
Fetch.ai (FET) lijkt klaar voor sterke stijging na AI-tokenfusie
Cryptomarkt volatiel na CPI-schok, dit kan niet lang meer duren
Cryptomarkt volatiel na CPI-schok, dit kan niet lang meer duren
Ripple (XRP) koers vindt bodem terwijl einde rechtszaak snel nadert
Ripple (XRP) koers vindt bodem terwijl einde rechtszaak snel nadert
Advertentie