Wessel Kersting Wessel Kersting
18/10/2023 09:02 4 min. leestijd
Bijgewerkt op 18/10/2023 09:02

Waarom deze analist hoopt op een ethereum koersdaling

Ethereum-ETH
Analyses
Waarom de bitcoin koers momenteel heftiger beweegt dan ethereum

Foto: Zakharchuk/Shutterstock

Hieronder delen we een gedetailleerde analyse van ethereum (ETH), exclusief beschikbaar in onze Premium omgeving. Deze analyse maakt deel uit van het uitgebreide aanbod dat onze analisten wekelijks leveren, waarbij ze meer dan 20 cryptomunten onderzoeken en hun persoonlijke handelsplannen delen

Deze inzichten, dagelijks geraadpleegd door meer dan 1.000 leden, zijn ontworpen om je strategisch inzicht te geven en je te helpen het meeste uit je investeringen te halen. Als lid krijg je niet alleen als eerste toegang tot dit soort diepgaande analyses, maar kun je ook direct al je vragen over deze analyse stellen aan onze analisten.

Let op, dit is géén financieel advies, maar een weerspiegeling van de marktobservaties en strategische overwegingen van onze analisten.

Nieuwe instapkansen voor ethereum (ETH)

De wereld van crypto is altijd in beweging en prijzen kunnen net zo vaak dalen als stijgen. Maak je geen zorgen: zelfs als de waarde van een cryptovaluta daalt, ontstaan er nieuwe mogelijkheden om te profiteren. Onze experts geloven dat ETH binnenkort een daling kan maken waardoor een nieuw instapmoment ontstaat. Blijf lezen voor de laatste analyse van onze experts:

“Voor ETH anticiperen we op een aanstaande correctie, een ontwikkeling die we eigenlijk ook hopen te zien. Deze verwachte daling zou immers een uitgelezen kans vormen om ETH tegen een gunstige prijs te kopen.

Als de koers zich namelijk volgens een ABC Elliott Wave-patroon naar beneden beweegt, voorzien we aanzienlijke steun in de groene koopzone, gesitueerd tussen de $1.300 en $1.500.

Deze specifieke zone onderscheidt zich door de convergentie van twee cruciale Fibonacci-niveaus, te weten de 61,8% en de 123,6%. Hun samenspel creëert een robuuste steunlaag, die een krachtig platform kan vormen voor een potentiële sterke stijging van de koers. Dit maakt het een strategisch punt voor beleggers om hun positie te versterken, anticiperend op de toekomstige marktbewegingen.”

 

Deze analyse is op 16 oktober met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Nieuw: volg en kopieer de beste crypto handelaren

Bij het populaire handelsplatform Etoro kun je sinds kort eenvoudig de transacties van de beste crypto handelaren kopiëren. Door verschillende handelaren te volgen, zie je precies wanneer zij kopen en verkopen. Dit maakt het ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn. Nieuwe klanten betalen geen handelskosten en registreren bij eToro kan gratis via deze link.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

 

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro.

Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van je beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Achter bitcoins daling: economische tegenslagen en kansen op herstel
Waarom komende woensdag zeer belangrijk is voor de bitcoin koers
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Cardano (ADA) voorspelling komt uit: experts delen volgende stap
Bitcoin experts verwachten een laatste dip voor nieuw hoogterecord
Bitcoin experts verwachten een laatste dip voor nieuw prijsrecord
Advertentie