Discussier met alle crypto insiders via Telegram

Binance lanceert nieuwe exchange: de Binance LCX

Binance, de grootste cryptocurrency-exchange ter wereld, gaat samen met LCX (Liechtenstein Crypto-assets Exchange) een nieuwe exchange opstarten voor fiat-naar-crypto handel.

Het nieuwe platform, genaamd de Binance LCX, werd 16 augustus aangekondigd in een persbericht. Het platform zal gebaseerd zijn in Liechtenstein en gaat cryptocurrencies bieden in ruil voor euro’s en Zwitserse franken.

- Advertentie -

Binance zal het platform leveren en onderhouden terwijl LCX zich zal richten op de klantenondersteuning, wettelijke regelgeving en overheidscommunicatie. De premier van Liechtenstein, Adrian Hasler, reageerde op de lancering van het platform met het volgende:

Blockchain-technologie is een basis voor een geheel nieuwe industrie. Wij zijn overtuigd dat het huidige en toekomstige wettelijke kader een robuuste grondlegging voor Binance LCX en andere blockchain-bedrijven zal bieden voor exceptionele diensten hier in Liechtenstein.

Liechtenstein heeft een progressieve houding tegenover cryptocurrencies. Eerder dit jaar had het land een nieuwe blockchain-wet geïntroduceerd voor regulatie van cryptocurrencies voor zowel bedrijven en particulieren. Bank Frink & Co., een onafhankelijke bank in Liechtenstein, begon in maart 2018 met het aanbieden van investerings-opties en opslag voor vijf cryptocurrencies; Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, Ethereum en Ripple.

CEO van LXC, Monty C. M. Metzger, verklaart dat particulieren en professionele investeerders op zoek zijn naar een fiat-naar-crypto exchange:

Professionele investeerders hebben een betrouwbaar fiat-kanaal nodig om te investeren in cryptocurrency. Wij zijn enthousiast om samen te werken met Binance en een nieuwe standaard te zetten voor de blockchain-industrie.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.075,00 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€10.887,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.909,50 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€10.934,10 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€10.982,50 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€10.887,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.909,50 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€10.934,10 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€10.982,50 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.075,00 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...