Rico Engelbarts
18/08/2018 09:04 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 18/08/2018 09:04

Binance lanceert nieuwe exchange: de Binance LCX

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Binance lanceert nieuwe exchange: de Binance LCX

Binance, de grootste cryptocurrency-exchange ter wereld, gaat samen met LCX (Liechtenstein Crypto-assets Exchange) een nieuwe exchange opstarten voor fiat-naar-crypto handel.
Het nieuwe platform, genaamd de Binance LCX, werd 16 augustus aangekondigd in een persbericht. Het platform zal gebaseerd zijn in Liechtenstein en gaat cryptocurrencies bieden in ruil voor euro’s en Zwitserse franken.
Binance zal het platform leveren en onderhouden terwijl LCX zich zal richten op de klantenondersteuning, wettelijke regelgeving en overheidscommunicatie. De premier van Liechtenstein, Adrian Hasler, reageerde op de lancering van het platform met het volgende:

Blockchain-technologie is een basis voor een geheel nieuwe industrie. Wij zijn overtuigd dat het huidige en toekomstige wettelijke kader een robuuste grondlegging voor Binance LCX en andere blockchain-bedrijven zal bieden voor exceptionele diensten hier in Liechtenstein.

Liechtenstein heeft een progressieve houding tegenover cryptocurrencies. Eerder dit jaar had het land een nieuwe blockchain-wet geïntroduceerd voor regulatie van cryptocurrencies voor zowel bedrijven en particulieren. Bank Frink & Co., een onafhankelijke bank in Liechtenstein, begon in maart 2018 met het aanbieden van investerings-opties en opslag voor vijf cryptocurrencies; Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, Ethereum en Ripple.
CEO van LXC, Monty C. M. Metzger, verklaart dat particulieren en professionele investeerders op zoek zijn naar een fiat-naar-crypto exchange:

Professionele investeerders hebben een betrouwbaar fiat-kanaal nodig om te investeren in cryptocurrency. Wij zijn enthousiast om samen te werken met Binance en een nieuwe standaard te zetten voor de blockchain-industrie.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.
Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin stijgt hard voorbij $72.000, markt reageert explosief
Nieuwe cryptomunt ontploft en klimt met 231% op eerste handelsdag
Advertentie
Advertentie