Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) koersvideo van Michiel: Bearish signalen? Cardano (ADA) trading signal

Goedemorgen! Om af te trappen even een kleine kijk in de trade op cardano (ADA) die middels een trading signal in onze members-omgeving is gegeven en op dit moment nog vrijwel risicoloos doorloopt.

De koers van bitcoin is op dit moment wat bearish signalen aan het afgeven en zou zomaar even support kunnen gaan zoeken. Het feit dat iedereen short wil gaan van hier tot aan $8.000, maakt me wat voorzichtig. De squeeze daarvan richting $8.300-8.500 zou daarentegen meer mogelijkheden bieden; als de signalen kloppen is dat een mogelijkheid. Voor nu is en blijft het voor mij een simpel gegeven elke trede omhoog een stukje te verkopen; zoals ethereum (ETH) bij de $200-grens.

- Advertentie -

Klik hierboven op de video om de koersupdate van Michiel te bekijken! Meer gratis video’s bekijken? Surf dan naar ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons kanaal en mis niets! Meediscussiëren? Join dan ons gratis Telegramkanaal! Wil je elke doordeweekse dag een koersupdate ontvangen, uitleg krijgen en toegang tot onze trading signals? Neem dan een kijkje in onze omgeving voor members en probeer de eerste 30 dagen gratis!

Heb je de live Ask Me Anything (AMA) sessie van David en Michiel gemist? Tijdens de sessie, waarin onze analisten in gingen op Bitcoin, het coronavirus en de economie, konden live vragen worden gesteld!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.990,00 Kopen
1
Litebit
Reviewed
€10.062,70 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€10.070,70 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€10.120,40 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€10.120,40 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.990,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€10.062,70 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€10.070,70 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin Bulletin: Het einde van de dollar als wereldreservemunt

In juni heeft de Amerikaanse Federal Reserve meer geld geprint dan in de afgelopen 200 jaar bij elkaar. Je leest het goed. De afgelopen...