Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo
Home Nieuws Bitcoin Meester brengt Wirex naar Nederland 

Bitcoin Meester brengt Wirex naar Nederland 

AMSTERDAM 22 Juli 2019 – Cryptobroker Bitcoin Meester noteert Wirex token als derde handelsplatform ter wereld. Wirex levert een betaalkaart, waarmee met cryptovaluta aan de kassa afgerekend kan worden.  

Wirex

Wirex is de leverancier van een crypto wallet, gekoppeld aan een Visa debit card. Je kunt hiermee betalen in elke winkel die Visa accepteert.

- Advertentie -

De klanten hebben de mogelijkheid om de wallet op te laden met bitcoin (BTC), ethereum (ETH), litecoin (LTC), ripple (XRP), waves (WAVES), wollo (WLO), dai (DAI), nano (NANO), stellar (XLM) en de wirex token (WXT).

Ook is het mogelijk om een reguliere Visa kaart te koppelen om euro betalingen te doen. Indien er alleen cryptovaluta op staan, dan zet Wirex bij een betaling de cryptovaluta om in euro. Hierdoor krijgt het bedrijf dat Visa accepteert fiatgeld op de rekening in plaats van crypto.

Cryptoback programma

Een leuk extraatje met het betalen van de Wirex betaalpas is het cryptoback-beloningsprogramma. Hiermee verdien je bitcoin met elke uitgaven die je doet. Je ontvangt 0,5% in bitcoin van elke aankoop met de Wirex betaalkaart. De beloning wordt vrijwel direct bijgeschreven in je digitale portefeuille. 

Breder publiek maakt kennis met crypto

Wirex mede-oprichter Pavel Matveev licht toe:

Als bedrijf heeft Bitcoin Meester dezelfde visie en is daarmee een uitstekende partij voor de Wirex token. We zijn blij dat hierdoor meer mensen de Wirex token met euro kunnen kopen.

Christiaan Jimmink is marketing manager bij Bitcoin Meester en zegt:

Wirex is leider op het gebied van cryptobetalingen in de cryptomarkt. Wij zijn daarom ook trots dat wij als derde partij in de wereld de Wirex token aan onze beurs noteren. Wij kijken er naar uit om mensen kennis te laten maken met de Visa betaalkaarten.

Over Bitcoin Meester 

Het in Aalsmeer gevestigde Bitcoin Meester is een Nederlandse cryptobroker voor meer dan 170 verschillende cryptovaluta. Het systeem van Bitcoin Meester is laagdrempelig en gebruiksvriendelijk. Bitcoin Meester biedt de perfecte oplossing om op een gemakkelijke manier vrijwel alle populaire munten te kopen en te verkopen op één plek.

Bovenstaand artikel is een ingezonden bericht.


Heb je afgelopen zondag de meest recente bitcoin-koersanalyse van onze eigen analist David gemist? Klik dan hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€8.201,39 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.104,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.162,19 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€8.173,84 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€8.175,06 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...