Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
23/07/2019 18:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 23/07/2019 18:45

Bitcoin Meester brengt Wirex naar Nederland 

Nieuws
bitcoin_meester_brengt_wirex_naar_nederland

Foto: Shutterstock/Marc Bruxelle

AMSTERDAM 22 Juli 2019 – Cryptobroker Bitcoin Meester noteert Wirex token als derde handelsplatform ter wereld. Wirex levert een betaalkaart, waarmee met cryptovaluta aan de kassa afgerekend kan worden.  

Toenemende wereldwijde turbulentie zet bitcoin onder druk

Wirex

Wirex is de leverancier van een crypto wallet, gekoppeld aan een Visa debit card. Je kunt hiermee betalen in elke winkel die Visa accepteert.

De klanten hebben de mogelijkheid om de wallet op te laden met bitcoin (BTC), ethereum (ETH), litecoin (LTC), ripple (XRP), waves (WAVES), wollo (WLO), dai (DAI), nano (NANO), stellar (XLM) en de wirex token (WXT).
Ook is het mogelijk om een reguliere Visa kaart te koppelen om euro betalingen te doen. Indien er alleen cryptovaluta op staan, dan zet Wirex bij een betaling de cryptovaluta om in euro. Hierdoor krijgt het bedrijf dat Visa accepteert fiatgeld op de rekening in plaats van crypto.

Advertentie

Cryptoback programma

Een leuk extraatje met het betalen van de Wirex betaalpas is het cryptoback-beloningsprogramma. Hiermee verdien je bitcoin met elke uitgaven die je doet. Je ontvangt 0,5% in bitcoin van elke aankoop met de Wirex betaalkaart. De beloning wordt vrijwel direct bijgeschreven in je digitale portefeuille. 

Worldcoin onthult nieuw Ethereum netwerk voor ‘echte mensen’

Breder publiek maakt kennis met crypto

Wirex mede-oprichter Pavel Matveev licht toe:

Als bedrijf heeft Bitcoin Meester dezelfde visie en is daarmee een uitstekende partij voor de Wirex token. We zijn blij dat hierdoor meer mensen de Wirex token met euro kunnen kopen.

Christiaan Jimmink is marketing manager bij Bitcoin Meester en zegt:

Wirex is leider op het gebied van cryptobetalingen in de cryptomarkt. Wij zijn daarom ook trots dat wij als derde partij in de wereld de Wirex token aan onze beurs noteren. Wij kijken er naar uit om mensen kennis te laten maken met de Visa betaalkaarten.

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

Over Bitcoin Meester 

Het in Aalsmeer gevestigde Bitcoin Meester is een Nederlandse cryptobroker voor meer dan 170 verschillende cryptovaluta. Het systeem van Bitcoin Meester is laagdrempelig en gebruiksvriendelijk. Bitcoin Meester biedt de perfecte oplossing om op een gemakkelijke manier vrijwel alle populaire munten te kopen en te verkopen op één plek.

Bovenstaand artikel is een ingezonden bericht.


Heb je afgelopen zondag de meest recente bitcoin-koersanalyse van onze eigen analist David gemist? Klik dan hier om deze alsnog te lezen!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie