Bitcoin Meester brengt Wirex naar Nederland 

AMSTERDAM 22 Juli 2019 – Cryptobroker Bitcoin Meester noteert Wirex token als derde handelsplatform ter wereld. Wirex levert een betaalkaart, waarmee met cryptovaluta aan de kassa afgerekend kan worden.  

Wirex

Wirex is de leverancier van een crypto wallet, gekoppeld aan een Visa debit card. Je kunt hiermee betalen in elke winkel die Visa accepteert.

De klanten hebben de mogelijkheid om de wallet op te laden met bitcoin (BTC), ethereum (ETH), litecoin (LTC), ripple (XRP), waves (WAVES), wollo (WLO), dai (DAI), nano (NANO), stellar (XLM) en de wirex token (WXT).

Ook is het mogelijk om een reguliere Visa kaart te koppelen om euro betalingen te doen. Indien er alleen cryptovaluta op staan, dan zet Wirex bij een betaling de cryptovaluta om in euro. Hierdoor krijgt het bedrijf dat Visa accepteert fiatgeld op de rekening in plaats van crypto.

Cryptoback programma

Een leuk extraatje met het betalen van de Wirex betaalpas is het cryptoback-beloningsprogramma. Hiermee verdien je bitcoin met elke uitgaven die je doet. Je ontvangt 0,5% in bitcoin van elke aankoop met de Wirex betaalkaart. De beloning wordt vrijwel direct bijgeschreven in je digitale portefeuille. 

Breder publiek maakt kennis met crypto

Wirex mede-oprichter Pavel Matveev licht toe:

Als bedrijf heeft Bitcoin Meester dezelfde visie en is daarmee een uitstekende partij voor de Wirex token. We zijn blij dat hierdoor meer mensen de Wirex token met euro kunnen kopen.

Christiaan Jimmink is marketing manager bij Bitcoin Meester en zegt:

Wirex is leider op het gebied van cryptobetalingen in de cryptomarkt. Wij zijn daarom ook trots dat wij als derde partij in de wereld de Wirex token aan onze beurs noteren. Wij kijken er naar uit om mensen kennis te laten maken met de Visa betaalkaarten.

Over Bitcoin Meester 

Het in Aalsmeer gevestigde Bitcoin Meester is een Nederlandse cryptobroker voor meer dan 170 verschillende cryptovaluta. Het systeem van Bitcoin Meester is laagdrempelig en gebruiksvriendelijk. Bitcoin Meester biedt de perfecte oplossing om op een gemakkelijke manier vrijwel alle populaire munten te kopen en te verkopen op één plek.

Bovenstaand artikel is een ingezonden bericht.


Heb je afgelopen zondag de meest recente bitcoin-koersanalyse van onze eigen analist David gemist? Klik dan hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Vergelijk de beste bitcoin aanbieders
Ad
Bitvavo
€26.418,90 Kopen
1
Bitcoinmeester
€26.677,70 Kopen
2
Litebit
€26.713,00 Kopen
3
SATOS
€26.890,00 Kopen
Meer nieuws

Tether bank CEO ontkent dat USDT stablecoin niet genoeg reserves heeft

Hoe Tether zijn USDT stablecoin ondersteunt is vaker onderwerp van discussie geweest in de cryptocurrency sector. Stablecoins zijn crypto's die gekoppeld zijn aan de...

Bitcoin (BTC) gaat naar $500.000 als instituties blijven kopen, zegt SkyBridge Capital COO

Volgens Brett Messing, COO van SkyBridge Capital, kan de prijs van bitcoin (BTC) boven de $500.000 uitstijgen zo lang het geen niche activa blijft: “Bitcoin...

Bitcoin marktkapitalisatie kan verdubbelen zodra meer instituties instappen, maar wat houdt ze tegen?

Volgens een nieuw onderzoeksrapport van financieel adviesbureau Aite Group, uitgevoerd in opdracht van handelsplatform eToro, kan de totale marktkapitalisatie van alle cryptocurrencies naar maar...

Bitcoin (BTC) crash het gevolg van Chinese miners? Deze data toont een interessant beeld

Bitcoin (BTC) traders werden gisteren opgeschrikt door een behoorlijke correctie. De koers zakte binnen 24 uur tijd meer dan 20% onderuit en vanaf de all-time high (ATH) was...

Bitcoin (BTC) koers onderuit door ‘double-spend’ aanval of was het ‘FUD?’

Gisterenavond ging in de media plotseling een verhaal rond dat een zogeheten ‘double-spend attack’ plaatsvond op het bitcoin (BTC) netwerk. Echter blijkt dat helemaal...

Bitcoin (BTC) koers zet de daling in tot onder de $30.000, stock-to-flow model blijft intact

Het ging gisterochtend opeens even heel hard! De cryptocurrency koersen, waaronder de bitcoin (BTC) prijs, daalden in hoog tempo af naar prijsniveaus die we...