Timo Bult Timo Bult
21/06/2022 13:35 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 21/06/2022 13:35

1 Bitcoin ruilen voor een Hublot horloge? Het kan vanaf nu!

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
1 Bitcoin ruilen voor een Hublot horloge? Het kan vanaf nu!

Foto: Ned Snowman / Shutterstock.com

Het bekende luxueuze horlogemerk Hublot lanceert een nieuwe model horloge waarvan er maar 200 gemaakt zullen worden. In de aankondiging laat de horlogemaker weten dat klanten ze kunnen kopen met cryptocurrencies, waaronder bitcoin (BTC)!

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

1 bitcoin voor 1 Hublot horloge

Hublot maakte het nieuws vandaag bekend in een tweet. De Big Ban Unico Essential Grey lijn zal een oplage hebben van slechts 200 horloges en zal enkel te verkrijgen zijn in de “Hublot United States eBoutique.”

“Wij introduceren de nieuwe Big Bang Unico Essential Grey, een gelimiteerde editie van 200 stuks die uitsluitend online beschikbaar is op het e-commerceplatform http://hublot.com. Exclusief op onze Hublot United States eBoutique kunnen klanten winkelen met geselecteerde cryptocurrencies met BitPay.”

Voor wie het horloge op de kop wil tikken moet ongeveer een hele bitcoin opzij leggen. Het Hublot horloge kost namelijk ongeveer €20.700. Omdat het merk gebruikmaakt van de crypto-betaaldienst van BitPay zullen naast bitcoin ook nog enkele andere cryptocurrencies beschikbaar zijn. Zo ondersteunt BitPay ook dogecoin (DOGE) en ethereum (ETH).

Advertentie

Niet de eerste horlogemaker die crypto instapt

Hublot is overigens niet de eerste bekende horlogemaker die een stap in de crypto-wereld zet. In mei dit jaar was nog te lezen dat ook Tag Heuer crypto betalingen accepteert voor zijn horloges. Ook TAG Heuer maakt hiervoor gebruik van de diensten van BitPay.

TAG Heuer ging recentelijk nog een stap verder. Het maakt het voor eigenaren van de TAG Heuer Connect Calibre E4 smart watches mogelijk om hun non-fungible tokens (NFT) te presenteren op het horloge. Hierbij wordt een connectie gelegd met de crypto wallet van de eigenaar en zodoende wordt het bewijs van eigendom van de NFT geverifieerd.

Niet iedereen is even te spreken over NFT’s. Microsoft oprichter Bill Gates zette de digitale plaatjes onlangs nog weg als gebakken lucht. Hij zei sarcastisch: ““Het is duidelijk dat dure digitale beelden van apen de wereld enorm gaan verbeteren.”

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie