Rico Engelbarts
14/04/2020 19:01 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 06/11/2023 12:04

3 bitcoin (BTC) prijsvoorspellingen voor na de aankomende halving

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
3 bitcoin (BTC) prijsvoorspellingen voor na de aankomende halving

Op 12 mei zal naar verwachting de derde halving van bitcoin (BTC) plaatsvinden. Dit betekent ook dat traders en analisten interessante voorspellingen doen over de rest van 2020 of de korte periode na de halving. De ene voorspelling is opvallender dan de ander. In dit artikel sommen we drie van deze voorspellingen voor je op!
Ripple (XRP) en bitcoin fanaat, Robert Art heeft enkele voorspellingen van anderen gedeeld op zijn Twitter-account. Zo benoemt hij de voorspelling van Bitpay Chief Commercial Officer Sonny Singh, welke hij deed in een onlangs verschenen interview met Bloomgberg. Singh verwacht dat in 2020 bitcoin zijn vorige All-Time High (ATH) zal overtreffen.


Singh is van mening dat ondanks het feit dat veel mensen denken dat de nieuwe prijsstijging zal worden veroorzaakt door het naderende halving in mei, de prijs zou kunnen stijgen als gevolg van enkele gebeurtenissen waarvan niemand verwacht dat ze zullen plaatsvinden. Zo dreef vorig jaar in juli het plan om Facebook valuta Libra te lanceren de BTC-koers naar $13.000.

Tim Draper: Bitcoin in 2022 naar $250.000

De miljardair en investeerder Tim Draper is altijd zeer bullish geweest en hij is er dan ook sterk van overtuigd dat de bitcoin-prijs zal oplopen tot minstens $250.000. De investeerder heeft zijn voorspelling verschillende keren bevestigd, waarbij hij ooit zelfs zei dat $250.000 slechts een conservatieve voorspelling zou zijn.

Bitcoin zal in 2020 $90.000 bereiken

Volgens het onderzoeksrapport van de BayernLB Bank op 1 oktober 2019 verwachten de analisten van de bank dat BTC dit jaar omhoog schiet naar een prijs van $90.000 wegens een stijging van de stock-to-flow-ratio na de halvering.

Volgens onze analist David hebben we te maken met een interessante situatie, want hoewel de terugval in de $6K bearish is, weten de bears tot op heden niet door te pakken. Aan de andere kant zien we dat de bulls keer op keer het gewonnen terrein weer snel prijs moet geven. Om welk niveau gaat de strijd? Lees het in Davids net verschenen technische analyse!

De koers van bitcoin begon aan een move en deze lijkt in de richting van de $6.000 te gaan. Bekijk de vandaag verschenen koersupdate van Michiel voor meer!
Heb je afgelopen vrijdag de live Ask Me Anything (AMA) sessie van David en Michiel gemist? Tijdens de sessie, waarin onze analisten in gingen op Bitcoin, het coronavirus en de economie, konden live vragen worden gesteld!

Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie