Timo Bult Timo Bult
17/12/2022 10:01 4 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 11:55

6 crypto cadeaus voor bitcoin, NFT & crypto-liefhebbers & 3 voor jou

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
De Kerst staat voor de deur en dus is men op zoek naar hét cadeau. En met crypto dat nog altijd in populariteit groeit is de kans groot dat je een echte crypto-fanaat in de vriendengroep of familie hebt zitten. Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor hem of haar? Dan ben je aan het juiste adres!

Foto: MaximTrukhin/Shutterstock

De Kerst staat voor de deur en dus is men op zoek naar hét cadeau. En met crypto dat nog altijd in populariteit groeit is de kans groot dat je een echte crypto-fanaat in de vriendengroep of familie hebt zitten. Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor hem of haar? Dan ben je aan het juiste adres!

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

1. PostNL Cryptostamp – €9,05

De NFT-trein is flink op snelheid. De grootste bedrijven wereldwijd zijn al aan boord gestapt met hun eigen NFT-collecties. Aan boord van die trein ligt ook een brief van onze eigen PostNL, gefrankeerd met een heuze Cryptostamp!

De Cryptostamp-collectie is uitgegeven door PostNL en bestaat zowel uit een fysieke als digitale postzegel. De postzegel kost €9,05, evenveel dus als een aangetekende brief. De Cryptostamp van PostNL is een uniek verzamelobject voor crypto-fanaten die ook nog echt gebruikt kan worden om post te versturen. Kortom, een leuk cadeau om te geven aan die ene vriend of vriendin die helemaal gek is van NFT’s!

Advertentie

2. CRYPTOTAG seed phrase opslag – €129,-

Als crypto-investeerder heb vrijwel zeker een crypto wallet in bezit. Zeker in deze tijden kan het geen kwaad om je bitcoins in je eigen wallet te hebben staan. Hij of zij zal weten dat de seed phrase een extreem belangrijk stukje data is waarmee je een wallet kan herstellen bij verlies.

Het bewaren van deze seed phrase is altijd een risicovolle bedoeling; schrijf je hem op een stuk toiletpapier en verstop je hem onder het bed van je ouders, of stuur je een mail naar jezelf met daarin je seed phrase? (beide manieren zijn zeker NIET aan te raden trouwens). Veel stoerder en veiliger is om je seed phrase in titanium te slaan.

Cryptotag biedt met de Zeus titanium seed phrase storage hodler een hele gave optie. Nog geen crypto wallet? Cryptotag verkoopt ook pakketten waarin je, of een Trezor, of Ledger wallet krijgt in combinatie met de Zeus seed storage hodler. Een iets duurder cadeau, maar zeker geen overbodige luxe!

Ondanks bitcoin’s prijsstijging gelooft retail ‘nog niet in de hype’
  • icon-bitcoin
    Bitcoin nieuws

3. Ellipal Titan cold wallet – €130,-

En we blijven nog even in de hoek van de crypto wallets. Waar de doorgewinterde crypto-fanaat Trezor en Ledger natuurlijk door en door kent, zijn er ook andere opties. Zo is de Ellipal Titan een relatief onbekende wallet. Desalniettemin staat de wallet alsnog in de top van Forbes 2022. Een Ellipal Titan is dus zelfs voor de ervaren crypto-investeerder een leuke verrassing.

Geen ‘zachte landing’ meer voor economie VS: de impact op Bitcoin
  • icon-bitcoin
    Bitcoin nieuws

4. Crypto encyclopedie – €29,-

Praat jij graag over Bitcoin, maar begrijpt je familie er telkens geen ene snars van? Help ze op weg met de Nederlandse Crypto encyclopedie! Na het lezen van dit boek zal je eindelijk diepe discussies met je familie aan kunnen gaan over de voordelen van Bitcoin, mits ze hem lezen natuurlijk.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

5. NFT Geurkaars

De NFT geurkaars, weliswaar via Etsy; of deze op tijd komt voor onder de boom zal een verrassing zijn, die inspeelt op het huidige marktsentiment en verbrandt én ruikt naar geld gemaakt van kaarsvet. 

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

6. World’s okayest trader €40,-

Als je een cadeau zoekt voor juist de persoon wiens stemming mee wisselt met de bitcoin koers; zoek niet verder dit is dé hoodie voor hem/haar. De titel én hoodie van World’s okayest trader moet met trots gedragen worden!

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

Bonus: cadeautjes voor jezelf

1. 1 gram goud gratis van Gold Republic

De laatste twee cadeautips mag je ook zeker zelf gebruiken. Zo geeft Gold Republic 1 gram goud cadeau wanneer je via deze link een account aanmaakt en minimaal 100 euro stort. Met de onzekere tijden waarin we ons bevinden kan goud zomaar eens een reddingsboei vormen, zoals het al eeuwen doet.

2. Crypto Insiders Premium

Gaat Bitcoin nou omhoog of omlaag? Snap jij het nog? We hebben een actieve community met ervaren analisten die de markt wél begrijpen. En dit is een cadeautje, dus nee dit kost nu niks: de eerste 30 dagen kan je het namelijk gratis proberen.

3. 10 euro gratis dogecoin via Bitvavo

En dan ten slotte ontvangen nieuwe Bitvavo accounts 10 euro gratis aan tegoed. Wat je hier vervolgens mee doet mag je zelf bepalen, of je nu bitcoin of dogecoin wilt kopen, het mag allemaal! Stap achterop de slee van de Kerstman en vlieg via deze link naar Bitvavo om je gratis 10 euro te claimen.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie