bitcoin_heeft_bodem_al_bereikt

82% van institutionele crypto investeerders: Bitcoin heeft bodem bereikt

0

Institutionele investeerders die al voor geruime tijd flink aan het handelen zijn in crypto zijn van mening dat de Bitcoin prijs zijn bodem heeft bereikt en eind van het jaar hoger zal eindigen dan de huidige wisselkoers

Dit is op te maken uit een enquête die is afgenomen door Wall Street’s strategische afdeling Fundstrat Global Advisors, welke de resultaten presenteerde tijdens een lunch met institutionele cryptocurrency investeerders.

Data uit de enquête laat zien dat 82% van de investeerders van mening zijn dat de bodem is bereikt en 53% denkt dat de koers eind van dit jaar tussen de $10.000 en $20.000 zal eindigen. 41% van de ondervraagden denken dat deze koerst tussen de $20.000 en $30.000 zal liggen. 6% is nog optimistischer en ziet de wisselkoers van Bitcoin voorbij de $30.000 schieten. Opmerkelijk is dat 40% van de ondervraagde groep denkt dat John McAfee zijn wedje gaat winnen, waarbij hij heeft geroepen dat Bitcoin $1 miljoen waard zal zijn aan het eind van het jaar 2020.

Tom Lee, welke ook aan de enquête heeft deelgenomen liet het volgende weten op Twitter:

Zonder een officiële uitspraak te doen denk ik dat $1 miljoen mogelijk is. We gaan er niet vanuit, maar het is zeker mogelijk.

Tweederde van de groep liet weten niet te denken dat Ethereum geclassificeerd zal worden als ‘security token’. Desondanks is bijna de helft van mening dat de US Securities and Exchange Commission (SEC) geen heldere regelgeving omtrent tokens en securities in 2018 zal presenteren.

De investeerders voorspelde ook dat Goldman Sachs de eerste grote bank zal zijn die crypto trading zal aanbieden aan institutionele klanten, wat steeds aannemelijker lijkt gezien het bedrijf recent een topman heeft aangenomen op het gebied van marketing strategie omtrent digitale activa.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Laatste nieuws