Roy van Krieken Roy van Krieken
27/09/2023 14:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 13/10/2023 10:22

Alle Nederlanders met bitcoin & XRP krijgen €58 gratis goud

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
bitcoin-goud-koers-GoldRepublic

Foto: hallojulie/Shutterstock

Op het kruispunt van traditionele en moderne beleggingen staan goud en bitcoin (BTC) trots naast elkaar. Voor de één symboliseert het de eeuwenoude waardeopslag, voor de ander de belofte van een gedecentraliseerde financiële toekomst. Maar kunnen ze elkaar versterken in de beleggingsportefeuille?

Voor een beperkte periode biedt GoldRepublic Nederlandse bitcoin en XRP beleggers een gratis bonus: registreer nu en ontvang een gratis gram goud ter waarde van €58.

Bitcoin vs Goud: Een balans vinden 

Beide activa, hoewel verschillend in hun oorsprong, dragen kenmerken van onafhankelijkheid en schaarste. Bitcoin wordt gevierd als de pionier van een nieuwe digitale economie, terwijl goud een rotsvaste reputatie geniet die de tand des tijds heeft doorstaan.

Zonder het juk van centrale autoriteiten worden zowel bitcoin als goud gezien als vaste waarden tijdens financiële turbulentie. Waar bitcoin zijn waarde ontleent aan technologische vooruitgang en een gelimiteerd aanbod, schittert goud met zijn universele erkenning als de ultieme waardeopslag.

De jeugdige bitcoin kan qua volatiliteit opzienbarend zijn wat zowel uitdagingen als kansen biedt. Goud, met zijn duizenden jaren van geschiedenis, biedt een stabiel tegengewicht en kan de scherpe randjes van de cryptomarkt verzachten. Zeker tijdens periodes van economische onrust, zoals nu.

Verder dan XRP en BTC

Goud’s marktkapitalisatie van meer dan 13 biljoen dollar straalt stabiliteit uit, vooral in contrast met bitcoin’s marktkapitalisatie van ‘slechts’ 530 miljard dollar. Het groeipotentieel van bitcoin is mogelijk adembenemend, maar komt met aanzienlijke risoco’s. En dit geldt natuurlijk al helemaal als je voornamelijk in altcoins zoals XRP investeert.  In een ideale wereld hoeft een belegger niet te kiezen tussen de zekerheid van goud of de belofte van cryptomunten zoals bitcoin en ripple.

Goud en crypto samen kunnen juist de hoeksteen vormen van een evenwichtige investeringsstrategie. Ze kunnen fungeren als yin en yang; waar de één risico introduceert, brengt de ander stabiliteit.

Daarom komt GoldRepublic nu tijdelijk met een uitzonderlijke deal. Nieuwe klanten die hun eerste stappen in edelmetalen zetten met een aankoop van ten minste 100 euro aan goud, zilver of platina, worden beloond met een gram goud ter waarde van €58. Deze aanbieding biedt nieuwe beleggers de perfecte gelegenheid om een gediversifieerd portfolio te starten.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
eddy-crypto-miljonair-tiener
Crypto-miljonair Eddy begon met €93 op 15-jarige leeftijd
Advertisement

Trending Bitcoin nieuws

We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
Advertisement