Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo
Home Nieuws Bitcoin nieuws Analist Diar: Grote bitcoin whales zijn verantwoordelijk voor bull markt

Analist Diar: Grote bitcoin whales zijn verantwoordelijk voor bull markt

Bitcoin whales hebben nu niet per se een goed imago, maar toch kunnen ze goed zijn voor het bloeien van de markt. Volgens analist Diar is de huidige recente (bijna) bullmarkt juist te danken aan bitcoin whales die elk meer dan 1000 bitcoin (BTC) bezitten.

Volgens een analyse van Diar zijn de bitcoin whales met meer dan 1000 BTC in bezit goed voor maar liefst 26% van de bitcoin-vorraad die in omloop is. Dit was in augustus 2018, toen bitcoin zo $8.000 waard was, nog geen 20%.

- Advertentie -

Bron:’Big Money’ Accumulates Bitcoin Driving Bull Market Return, Diar 2019

De inhoud van deze wallets steeg flink zo rond december 2018, toen de koersen kelderde en we een diepe bodem vonden. Uiteraard was dit het moment dat whales goedkoop bitcoin gingen inslaan met oog op een toekomstige bullmarkt. Zo werd er $6 miljard meer aan bitcoin bewaard dan werd bewaard in augustus vorig jaar. Volgens Diar zijn retail wallets niet verantwoordelijk voor de laatste koers rally, omdat de inhoud hiervan vrij stabiel is.

Heb je de laatste wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.092,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.153,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.159,81 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€8.160,05 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.190,58 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...