Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Analist voorziet bull run mits bitcoin (BTC) koers de $11.100-zone doorbreekt

Volgens een groeiend aantal analisten is er steeds meer bewijs dat het idee ondersteunt dat bitcoin (BTC) klaar is om flink te gaan stijgen, ondanks sommigen die stellen dat de BTC-koers lager zou corrigeren.

Bitcoin deed het de afgelopen tijd goed. In de afgelopen zeven dagen zag de cryptocurrency een stijging van ongeveer 13%. Hoewel de exacte oorzaak onduidelijk is, lijkt het erop dat dit recente herstel enigszins werd veroorzaakt door de tweets van president Donald Trump over de handelsoorlog in China. De tweets van Trump zorgde er ook voor dat goud en de Zwitserse Frank in waarde stegen.

- Advertentie -

Volgens de analist Nick Cote, nadert bitcoin het punt om opnieuw een “bull run” te maken. Sterker nog, hij schrijft dat als bitcoin de $11.100 tot $11.300-zone kan veranderen in een support, verdere stijgingen volkomen logisch zouden zijn. Hij schrijft in een tweet:

Er is weer spraken van een bull run mits de koers het $11,1 – 11,3k-niveau om kan zetten in support.

Wekelijkse ‘engulfing’ voor de bulls werd meestal in de week erop beantwoord. #Bitcoin $btcusd

Cote is niet de enige met deze analyse. Handelaar Cantering Clark merkte op dat “een samenloop van sleutelfactoren en […] orderstroom” in het voordeel van de kopers is, en dat hij geen weerstand verwacht tot de $11.200-zone. Hij schreef in een tweet:

Als je deel uitmaakte van de gemeenschap, weet je waarom je allang long had moeten gaan.

Een samenloop van sleutelfactoren en zowel passieve als actieve orderstromen ten gunste van de koopzijde van de markt.

Ik long in het geval van dips tot de 10.1 breekt $btc

Afgelopen maandag verscheen de laatste bitcoin-koersanalyse van Crypto Insider David. Heb je deze nog niet gelezen? Klik dan hier om dit alsnog te doen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.730,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.788,40 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.803,62 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.860,16 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.860,16 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.730,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.788,40 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.803,62 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin Bulletin: De bijzondere geschiedenis van bitcoin als geld

Ondertussen al meer dan tien jaar geleden publiceerde Satoshi de Bitcoin white paper waarmee het verhaal van bitcoin begon. Het is misschien lastig om...