Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo
Home Nieuws Bitcoin nieuws Bedrijf haalt $2 miljoen op voor ontwikkeling bitcoin (BTC)-betalingsapp voor social media

Bedrijf haalt $2 miljoen op voor ontwikkeling bitcoin (BTC)-betalingsapp voor social media

Block Matrix, een tech-bedrijf uit het Verenigd Koninkrijk, heeft ruim $2 miljoen aan investeringen opgehaald voor de ontwikkeling van een nieuwe app. Met de app, Bottle Pay genaamd, kunnen gebruikers bitcoin (BTC) versturen via hun social media-account naar hun social media-contacten. Dit schrijft de North East Times op 11 oktober.

Het doel van Block Matrix is om iedereen in staat te stellen bitcoin te versturen. Het maakt hierbij niet uit of de ontvangende partij een Bottle App-account heeft of niet. Zo legt Pete Cheyne, oprichter van Block Matrix uit:

We proberen de barrières weg te nemen zodat iedereen Bitcoin kan gebruiken. […] We willen mensen zichzelf laten authenticeren in de app met een account dat ze al hebben en vertrouwen.

- Advertentie -

Het bedrijf zal het aantal gebruikers van de applicatie het komende jaar eerst significant willen laten groeien voordat het opnieuw op zoek zal gaan naar investeringen van onder andere durfkapitaalbedrijven. Daarnaast wil het in de toekomst ook diensten aan gaan bieden voor verkopers. Zij zullen zodoende betalingen in bitcoin kunnen ontvangen in hun winkels via het platform.

Doordat Bottle Pay het doel heeft om het gebruik van bitcoin makkelijker te maken, heeft het de potentie om de adoptie van BTC verder te stimuleren. Een ander project dat social media met cryptocurrency combineert is Brave. Gebruikers van de Brave-browser kunnen content op social media belonen met het Basic Attention Token (BAT). Bij Bottle Pay ligt de nadruk echter vooral op het versturen van bitcoin.

Crypto Insider David meldt dat de koers van bitcoin (BTC) zich momenteel op dun ijs begeeft. Lees zijn nieuwste uitgebreide bitcoin (BTC) koers weekanalyse hier!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€8.351,34 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.247,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.312,03 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€8.313,52 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.313,55 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...