Koop nu goedkoop crypto bij Bitvavo

Bekende analist ziet bullish activiteiten litecoin (LTC) als voorbode voor bitcoin (BTC)

De bekende analist Willy Woo denkt dat de on-chain activiteiten van litecoin (LTC) een voorbode kunnen zijn voor wat bitcoin (BTC) te wachten staat. Dit schrijft hij in een onlangs verschenen tweet.

In de tweet toont hij twee grafieken met daarop de activiteiten van investeerders op beide blockchains. Wat hem daar opvalt is dat de activiteiten op het Litecoin-netwerk aan het toenemen zijn. De activiteiten op het Bitcoin-netwerk van investeerders lijkt echter nog te consolideren:

Door naar on-chain beleggersactiviteiten te kijken kan een idee gegeven worden van waar dit naartoe kan gaan; LTC is al erg bullish, terwijl BTC nog steeds consolideert rond een vroege bullish swing.

- Advertentie -

Het beeld dat Woo laat zien middels de grafieken wordt bevestigd door de recente koersbewegingen. De bitcoin koers handelt namelijk al een tijdje zijwaarts nadat het volgens sommige analisten de bodem heeft bereikt van de neerwaartse trend die in juni 2019 inzette. De analist Tone Vays verwacht echter dat de koers nog wel een stukje verder kan zakken. In een onlangs verschenen video legt hij uit:

Hier is het goede nieuws. Als we boven $7.700 kunnen blijven en dan hoger dan $8.500 kunnen gaan, ben ik misschien de rest van het jaar bullish. Ik denk gewoon niet dat het gaat gebeuren. De grafieken zullen mij een bull moeten maken. Ik denk echter niet dat het ding dat de grafieken moeten doen om me een bull te maken, gaat gebeuren.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.669,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.643,30 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.701,60 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.702,40 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.773,20 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.643,30 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.669,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.701,60 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.702,40 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.773,20 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...