Roy van Krieken Roy van Krieken
08/10/2023 16:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 10/10/2023 14:24

Bitcoin Amsterdam 2023: Crypto giganten en Edward Snowden

Bitcoin-BTC
icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

Foto: Shutterstock/Marc Bruxelle

Volgende week donderdag is het weer zo ver. Het grootste bitcoin (BTC) evenement van Europa keert terug naar de Westergasfabriek in Amsterdam. De grootste namen binnen de crypto industrie zullen hier aanwezig zijn om te spreken over de toekomst van bitcoin. Wil jij dit unieke bitcoin evenement niet missen? Lees dan verder, want via Crypto Insiders kun je een fraaie korting krijgen op de toegangsprijs.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in mei gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Amsterdam staat weer in het teken van Bitcoin

Beginnend op donderdag 12 oktober wordt de Westergasfabriek drie dagen lang omgevormd tot het epicentrum van alle zaken gerelateerd aan bitcoin. De Bitcoin Amsterdam conferentie belooft een indrukwekkende reeks van 126 prestigieuze sprekers, inclusief vooraanstaande experts uit de crypto-industrie en deskundigen op het gebied van bitcoin en crypto. 

Een van de meest opvallende namen op de sprekerslijst is Edward Snowden, een voormalige CIA-medewerker en klokkenluider die wereldwijde aandacht kreeg toen hij in 2013 details openbaarde over uitgebreide internet- en telefoonbewaking door Amerikaanse inlichtingendiensten. Zijn deelname is van belang vanwege zijn diepgaande kennis en perspectieven op privacy, beveiliging en overheidstoezicht – aspecten die ook zeer relevant zijn in de wereld van cryptocurrencies.

Tegelijkertijd zullen de nieuwste technologische vooruitgang en ontwikkelingen binnen de cryptowereld door de diverse experts uitgebreid worden toegelicht. Een bitcoin evenement zoals dit is cruciaal voor investeerders om meerdere redenen. Ten eerste biedt het diepgaand inzicht in de technologie achter bitcoin, een onderwerp van groeiend belang gezien de toenemende integratie van cryptogeld in de wereldwijde financiële markten.

Daarnaast helpt het bij het schetsen van een beeld van de toekomst van bitcoin, iets wat essentieel is voor het maken van geïnformeerde investeringsbeslissingen. Ten slotte biedt het een uitzonderlijke mogelijkheid voor netwerken, waardoor investeerders, ontwikkelaars, en andere professionals binnen de industrie met elkaar kunnen verbinden en mogelijk samenwerkingen kunnen ontwikkelen.

Hoe krijg je toegang?

Het evenement kan door iedereen met een kaartje bezocht worden. Deze kaartjes zijn nog altijd beschikbaar en gaan over de toonbank vanaf €399. Je kunt zelfs whale tickets kopen waarmee je ook nog eens een heleboel unieke privileges krijgt op de conferentie, al zul je hiervoor wel wat dieper in de portemonnee moeten tasten. Deze VIP-tickets kosten namelijk zo’n €3.999. 

Voor eenieder die deze bedragen toch wat een hoge kant vindt hebben we goed nieuws. Via Crypto Insiders kunnen geïnteresseerden namelijk met een kortingscode via ook 15% korting krijgen op de toegangsprijs met kortingscode MEDIA10x

Tot in Amsterdam op 12 en 13 oktoberr!

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Grote cryptowet aangenomen in VS, 'enorme verschuiving voor crypto'
Grote cryptowet aangenomen in VS, ‘enorme verschuiving voor crypto’
goud bereikt records, goldrepublic nederlanders goedkoop goud
Goud verbreekt records, Nederlanders krijgen goud voordeliger dan anderen
'Bitcoin koers stijgt in twee maanden naar $95.000,' volgens analist
Bitcoin zal naar $420.000 doorduwen volgens financieel expert
Bitcoin koers steeds stabieler door explosieve groei van ETF's
Bitcoin koers steeds stabieler door explosieve groei van ETF’s
Crypto Ontbijt: Nieuwe cryptowet in VS, ethereum-ETF besluit & een solana-ETF?
Crypto Ontbijt: Nieuwe cryptowet in VS, ethereum-ETF besluit & een solana-ETF?
Advertentie

Trending Bitcoin nieuws

nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
student verdient miljoenen ongeluk bij geluk student
Student werd in één oogwenk cryptomiljonair, “geluk bij een ongeluk”
Peter kocht 's werelds eerste
Peter kocht ’s werelds eerste “Bitcoin Lamborghini” voor slechts €106
Advertentie