Koop nu goedkoop crypto bij Bitvavo

Bitcoin betalingen doen? Cryptocurrency exchange Binance onthult betaalkaart

Binance, ‘s werelds grootste cryptocurrency exchange heeft een betaalkaart gelanceerd waarmee het mogelijk wordt om eenvoudig betalingen te doen met cryptocurrencies.

De nieuwe Visa betaalkaart die Binance presenteerde is naar eigen zeggen direct gekoppeld aan de wallet van een gebruiker op Binance. De aankoop van producten en diensten door middel van cryptocurrencies wordt op deze manier wereldwijd nog eenvoudiger.

- Advertentie -

Volgens Binance is een dergelijke kaart als deze essentieel voor de omarming van cryptocurrencies. Zo zou de hedendaagse manier van cryptocurrencies omzetten naar fiatgeld zoals de euro nog steeds worden gezien als een omslachtig proces. Daarbij zouden klanten over het algemeen nog steeds te veel betalen en zou het te lang duren voordat het bedrag daadwerkelijk op de bankrekening staat. Binance beweert dat haar betaalkaart dit proces gebruiksvriendelijker en sneller gaat maken.

De Binance Card doet alles wat een normale betaalkaart ook kan en nog veel meer. Je hoeft alleen maar geld op je kaart te zetten in de vorm van BNB tokens. Het is net zo makkelijk als geld versturen van de ene wallet naar de ander.

Aldus Binance

Meer dan 46 miljoen offline en online winkels in 200 regio’s zijn van plan de kaart te accepteren bij uitgifte van de kaart.

Testfase

Volgens het persbericht op de website van Binance zal kaart in de eerste instantie alleen virtueel beschikbaar zijn in een testfase. Daarna verschijnt ook de fysieke versie.

De testfase zal plaatsvinden in april en is alleen beschikbaar voor inwoners van Maleisië en Vietnam.

De kaart zal bij uitgifte éénmalig $15 kosten en is gekoppeld aan de Binance app zodat gebruikers via de app hun pincode kunnen veranderen en hun account kunnen beheren. Verder zitten er aan het gebruik geen maandelijkse kosten verbonden.

In de eerste instantie wordt er alleen gebruik gemaakt van de Amerikaanse dollar. Dat houdt in dat gebruikers die niet uit de VS komen rekening moeten houden met de wisselkoersen die op dat moment gelden.

Momenteel zijn de enige cryptocurrencies waar gebruikers meer kunnen betalen Binance Coin en Bitcoin. Deze worden ook als enige getoond in de app.

Coinbase

In april 2019 deed concurrent Coinbase hetzelfde. Die exchange lanceerde ook een eigen betaalkaart waarmee je cryptocurrencies kon besteden, direct van uit het Coinbase account. Deze kaart is dusver alleen beschikbaar binnen Europa en ondersteunt tien verschillende cryptocurrencies, waaronder bitcoin (BTC), ethereum (ETH), ripple (XRP) en DAI.

Volgens onze analist David is het niet het moment om short te gaan en is hij nog steeds op zoek naar een long entry. Dat vergt wel geduld, want de situatie blijft gevaarlijk! Hoe zien de grafieken van bitcoin eruit en wat kan David je daar nog meer over vertellen? Lees het in zijn net verschenen technische analyse: Heb geduld!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.802,30 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.827,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.851,50 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.867,50 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.927,10 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.827,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.802,30 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.851,50 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.867,50 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.927,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers vindt support, geen ruimte voor twijfel!

De bitcoin koers vond na afgelopen vrijdag keurig support en een test van de weerstandszone van $13.800-14.000 werd een feit. Zoals ik in de...