Home Nieuws Bitcoin nieuws Bitcoin betalingen nu mogelijk bij e-commercegigant Shopify, voegt 1.800 cryptocurrencies toe

Bitcoin betalingen nu mogelijk bij e-commercegigant Shopify, voegt 1.800 cryptocurrencies toe

Shopify, de e-commercegigant uit Canada, gaat samenwerken met CoinPayments, de grootste betalingsverwerker voor cryptocurrencies als bitcoin (BTC) ter wereld. Dat kondigt CoinPayments op 20 mei aan via een persbericht.

- Advertentie -

Shopify is een enorm e-commerceplatform. Het bedrijf helpt klanten hun eigen online webshop op te zetten en meer dan een miljoen ondernemingen, verspreid over 175 landen, maken er gebruik van. Al deze verkopers accepteren nu betalingen met cryptocurrencies, wat een enorme boost voor de adoptie kan zijn.

Naast bitcoin biedt CoinPayments de mogelijkheid om met meer dan 1.800 verschillende cryptocurrencies te betalen. CoinPayments is de grootste betalingsverwerker voor cryptocurrencies ter wereld, met meer dan $5 miljard aan verwerkte transacties tot nu toe.

Het persbericht meldt dat de twee bedrijven onlangs een succesvolle trial hebben beƫindigd, die eind vorig jaar van start ging. Verder meldt CoinPayments dat het snellere transacties mogelijk maakt tegen lagere kosten. Ook maakt het bedrijf grensoverschrijdende transacties mogelijk zonder dat verkopers verschillende betalingsverwerkers moeten gebruiken voor verschillende jurisdicties.

Jason Butcher, CEO van CoinPayments, noemt de samenwerking onstuitbaar:

De combinatie van Shopify en CoinPayments is niet tegen te houden in de betalingssector. Door onze gebruiksvriendelijke wereldwijde cryptobetalingsplatform samen te brengen met Shopify’s uitgebreide handelsbestand, kijken we ernaar uit om een naadloos proces te bieden voor iedereen die zaken wil doen met cryptocurrencies. Als leiders in e-commerce en cryptobetalingen weerspiegelt onze gecombineerde expertise de toekomst van zakelijke transacties.

Shopify heeft een markkapitalisatie van maar liefst $83 miljard. De SHOP aandelen zijn op het moment van schrijven met 3.25% gestegen naar $778, een all-time high voor het bedrijf. In februari kondigde Shopify aan dat het zich heeft aangesloten bij de Libra Association van Facebook.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€14.485,20 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€14.223,50 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€14.276,50 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€14.287,90 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€14.327,30 Kopen
Laatste nieuws

– Advertentie –

Expert analyses

Bitcoin koers dipt omlaag! Tijd voor paniek of voor nieuwe kansen?!

Het lijkt de afgelopen 24 uur wel alsof Pietje Paniek heel veel broertjes en zusjes heeft gekregen. De bitcoin koers heeft zich tot op...