Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) analist Willy Woo: ‘Volgende bullrun mogelijk nog een maand verwijderd’

Waar veel analisten en traders nog positief 2020 ingingen waarmee de bitcoin (BTC) prijs aardig kon stijgen in de eerste maand van dit jaar, gooide het coronavirus al snel roet in het eten. Volgens de analist Willy Woo was de uitbraak van het virus een “white swan event.” Volgens hem kan een nieuwe bitcoin bullrun echter al volgende maand plaatsvinden.

Een white swan event verwijst naar een grote ingrijpende gebeurtenis die met grote zekerheid ooit zal gebeuren, zoals deze pandemie. Experts waarschuwden al jaren voor een dergelijke uitbraak. Een bekendere term is een black swan event, dat verwijst naar een ingrijpende gebeurtenis die onverwachts plaatsvindt.

- Advertentie -

In een aantal tweets schrijft Woo, een bekende analist, dat hij werkt aan een nieuw model. Volgens zijn nieuwe model staat de koers mogelijk aan de vooravond van een “exponentiële bullrun:”

Dit is een nieuw model waar ik aan werk, het kiest het begin van exponentiële bull runs.

1) Bitcoin was bezig met een bullish run totdat de COVID white swan roet in het eten gooide.

2) Dit model suggereert dat we dicht bij een nieuwe bullish run zijn. Misschien nog een maand te gaan.

In een vervolg tweet stelt hij dat COVID volgens zijn model inderdaad een “modelbrekende uitschieter” was. Daarbij stelt Woo echter vervolgens dat het uiteindelijk een positief effect kan gaan hebben. Hij stelt:

Hoe langer het duurt voordat deze bullmarkt start, hoe hoger de piekprijs (Top Cap-model). Een lange zijwaartse accumulatieband is uiteindelijk een goede zaak.

Uit ander onderzoek bleek onlangs dat bitcoin tegen 2030 naar een prijs van bijna $400.000 kan gaan stijgen. Hierbij gingen onderzoekers er vanuit dat bitcoin een aantal sectoren succesvol zal binnenstappen.

Uiteraard weet niemand precies wat de prijs zal gaan doen, tenzij je een glazen bol hebt natuurlijk. Het is daarom altijd verstandig om ook eigen onderzoek te blijven doen!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.459,01 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.459,01 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...