Home Nieuws Altcoin nieuws Bitcoin (BTC) stijgt boven de $11.000 uit, cryptomarkt ziet stijgende koersen

Bitcoin (BTC) stijgt boven de $11.000 uit, cryptomarkt ziet stijgende koersen

Sinds afgelopen nacht is bitcoin (BTC) bezig aan een sterke koersstijging. Daarbij werd de $10.000 overtuigend gebroken. Echter lijken de bulls nog niet klaar te zijn. De koers stijgt namelijk nog een stukje door!

- Advertentie -

Bitcoin is de afgelopen dag zowel door de $10.000 als de $11.000 gebroken. Kortom, de bulls zijn weer terug en de FOMO lijkt enigszins aan te slaan. Op het moment van schrijven is de prijs van bitcoin (BTC) $11.159 op cryptocurrency exchange Coinbase, waarmee BTC in de afgelopen 24 uur met 9% in waarde steeg.

De analist Josh Rager merkt op dat tijdens de vorige en de huidige uptrend, de koers op de wekelijkse grafiek telkens tenminste vijf groene candles vormde voordat er een correctie plaatsvond. Tijdens de huidige stijging vormde de koers pas twee groene candles. Toch zegt Rager dat hij terughoudend is totdat bitcoin boven de $11.700 stijgt:

De $11.700 is namelijk het volgende resistance-niveau. Vanaf dat punt zal bitcoin op basis van historische prijsbewegingen weinig weerstand tegenkomen. Boven de $11.700 ligt de eerstvolgende weerstand namelijk pas rond de $16.000.

Niet alleen bitcoin doet het op dit moment goed, ook de rest van de cryptomarkt zit aardig in de lift. Volgens CoinMarketCap is de grootste stijger op dit moment Bitcoin SV (BSV). Die altcoin staat met 9,2% in de plus. De tweede grootste stijger is ethereum (ETH) met een stijging van 8% en een waarde van $311,38. De totale marktkapitalisatie steeg de afgelopen 24 uur met $32 miljard.

Heb je de nieuwe wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David gemist? Lees deze dan alsnog door hier te klikken!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.142,00 Kopen
1
Litebit
Reviewed
€8.207,88 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.208,88 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€8.224,87 Kopen
4
Bitrush
Reviewed
€8.435,21 Kopen
5
SATOS
Reviewed
€8.635,65 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: K.O. in aantocht voor financiële markt

Wat een tijd om in te leven. Er gebeurt op economisch vlak zo ontzettend veel dat het bijna niet bij te benen is. Waar...

Volgens onze analist Michiel is één ding zeker, Bitcoin zal de komende maanden de ware vuurproef ondergaan! Lees verder in zijn meest recente column!

Meer columns en analyses lezen? Bekijk dan zeker ook onze Crypto Talk.