Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) een van de beste veilige havens tijdens coronacrisis, stelt Ikigai CEO

In een Twitter-discussie op 1 mei heeft het hoofd van het crypto-hedgefonds Ikigai, Travis Kling, nieuw bewijs geleverd dat bitcoin (BTC) ondanks de volatiliteit het kapitaal van zijn investeerders heeft behouden. Volgens Kling heeft bitcoin sinds februari een stabiel rendement van 0,6% behaald. Hierdoor zijn de heftige frustraties die veroorzaakt zijn door de recente bitcoin-krach verzacht.

“De prijs van #Bitcoin steeg van eind februari tot eind april met 0,60% te midden van een van de meest catastrofale economische gebeurtenissen in de geschiedenis”

- Advertentie -

Kling merkte op dat de enorme inflatie van de dollar ten opzichte van bitcoin de traditionele valuta op achterstand heeft gezet in de strijd als beste store of value, of veilige haven. De inflatie van bitcoin daalt in ongeveer twee weken naar 1,8% na de bitcoin halving in mei, wat bitcoin dus mogelijk nog een betere store of value zal maken.

Daarnaast heeft bitcoin sinds de krach in meerdere periodes laten zien dat het minder volatiel kan zijn dan traditionele marketing waaronder aandelen en olie.  De kritiek van Bloomberg-redacteur Joe Weisenthal, die beweerde dat de Amerikaanse dollar stabieler was, nam dan ook snel af na de uitingen van de CEO van Ikigai.

Volgens monitoring bron Skew bevestigt hun data dat bitcoin zelfs goud verslaat als beste macro-activa waarbij CEO van Pantera Capital, Dan Morehead stelt dat Bitcoin geboren is in een financiële crisis en het volwassen zal worden in deze.

Charlie Shrem, crypto-pionier, zei afgelopen week dat hij verwacht dat de halving in combinatie met de fiatgeldprinter een nieuwe bullrun kan veroorzaken.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.384,47 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.384,47 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...