Kevin Schijven Kevin Schijven
28/10/2020 10:44 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 28/10/2020 10:44

Bitcoin (BTC) is een zwart gat dat alles zal vernietigen, zegt Raoul Pal

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Bitcoin is de beste investering ooit en een zwart gat dat alles zal vernietigen, zegt Raoul Pal

Foto: Shutterstock/Marc Bruxelle

De koers van bitcoin (BTC) steeg gisteren naar een nieuw jaarlijks hoogtepunt en brak zelfs bijna het hoogterecord uit 2019. Daardoor is Raoul Pal, oprichter en CEO van Global Macro Investor en Real Vision Group, positiever dan ooit over de cryptocurrency.


Pal noemt bitcoin een “gigantisch zwart gat” dat alles om zich heen zal opzuigen en vernietigen. Volgens de investeerder presteren goud, zilver, obligaties, en aandelen van technologiebedrijven als Amazon en Apple ver onder bitcoin. Dit zal er uiteindelijk voor zorgen dat investeerders de overstap zullen maken naar de crypto, zegt Pal.

De prestaties van Bitcoin zijn ZO dominant en ZO allesomvattend dat het elke activa op zal zuigen en uitspugen. Nooit eerder in mijn carrière heb ik een markt zo dominant gezien dat het bijna geen zin heeft om andere activa vast te houden.

Op Twitter vergelijkt de voormalig hedgefondsmanager bij Goldman Sachs enkele van de bovenstaande assets met die van bitcoin. Hij verwacht dat de groei van bitcoin nog de komende 18 maanden hard zal doorzetten.

Het superzware zwarte gat gaat alles opzuigen. Nogmaals, dit is de beste investering en toekomstige kans die ik OOIT heb gevonden en het heeft de kracht om de kleine man een kans te geven om zijn deel van de welvaartscreatie te pakken voordat Wall Street dat doet. Pak het.

Onlangs hadden enkele grote beursgenoteerde bedrijven al geïnvesteerd in bitcoin, waaronder Square en MicroStrategy. Sindsdien is het sentiment op de markt weer bullish geworden. Pal zei onlangs dat hij verwacht dat bedrijven als Apple en Microsoft ook zullen volgen.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie