Home Nieuws Bitcoin nieuws Bitcoin (BTC) is een zwart gat dat alles zal vernietigen, zegt Raoul...

Bitcoin (BTC) is een zwart gat dat alles zal vernietigen, zegt Raoul Pal

- Advertentie -

De koers van bitcoin (BTC) steeg gisteren naar een nieuw jaarlijks hoogtepunt en brak zelfs bijna het hoogterecord uit 2019. Daardoor is Raoul Pal, oprichter en CEO van Global Macro Investor en Real Vision Group, positiever dan ooit over de cryptocurrency.

Pal noemt bitcoin een “gigantisch zwart gat” dat alles om zich heen zal opzuigen en vernietigen. Volgens de investeerder presteren goud, zilver, obligaties, en aandelen van technologiebedrijven als Amazon en Apple ver onder bitcoin. Dit zal er uiteindelijk voor zorgen dat investeerders de overstap zullen maken naar de crypto, zegt Pal.

De prestaties van Bitcoin zijn ZO dominant en ZO allesomvattend dat het elke activa op zal zuigen en uitspugen. Nooit eerder in mijn carrière heb ik een markt zo dominant gezien dat het bijna geen zin heeft om andere activa vast te houden.

Op Twitter vergelijkt de voormalig hedgefondsmanager bij Goldman Sachs enkele van de bovenstaande assets met die van bitcoin. Hij verwacht dat de groei van bitcoin nog de komende 18 maanden hard zal doorzetten.

Het superzware zwarte gat gaat alles opzuigen. Nogmaals, dit is de beste investering en toekomstige kans die ik OOIT heb gevonden en het heeft de kracht om de kleine man een kans te geven om zijn deel van de welvaartscreatie te pakken voordat Wall Street dat doet. Pak het.

Onlangs hadden enkele grote beursgenoteerde bedrijven al geïnvesteerd in bitcoin, waaronder Square en MicroStrategy. Sindsdien is het sentiment op de markt weer bullish geworden. Pal zei onlangs dat hij verwacht dat bedrijven als Apple en Microsoft ook zullen volgen.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€13.896,70 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€13.959,30 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€13.966,50 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€14.004,50 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€14.155,40 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...