Home Nieuws Bitcoin nieuws 'Bitcoin (BTC) koers na uitbraak naar $20.000 zou teveel van het goede...

‘Bitcoin (BTC) koers na uitbraak naar $20.000 zou teveel van het goede zijn,’ zegt Tone Vays

De strijd om de weerstandszone bij $16.000 is nog volop aan de gang. De bulls wisten de bitcoin (BTC) koers tot nu toe boven de weerstandszone bij $15.600 te houden. Een aantal signalen laten echter zien dat een flinke correctie nog steeds tot de mogelijkheden behoort.

- Advertentie -

Een doorbraak door de $16.000 zou zo maar eens een versnelling teweeg kunnen gaan brengen met als gevolg dat bitcoin richting de $17.000 en misschien zelfs de $20.000 stijgt. Volgens de bekende analist Tone Vays zou dit echter teveel van het goede zijn. Zo schrijft hij in een tweet:

“Deze consolidatie van $BTC bij $15k -15,5k is een goede zaak, hoe langer het consolideert, hoe groter de kans op een uitbraak. Maar als #Bitcoin dit jaar veel te snel gaat (zoals $20k) zou de mogelijkheid van een grote correctie ontstaan.”

Uiteraard kan niemand de toekomst voorspellen, ook Vays niet. Bitcoin heeft vaker verrast en dus zou het zomaar zo kunnen zijn dat bitcoin doorschiet. Toch zorgt de recente rally van de afgelopen periode ervoor dat de markt enigszins oververhit is geraakt met de Relative Strength Index (RSI) ook op de wekelijkse grafiek in het overbought gebied. Daarnaast kan op de dagelijkse grafiek een bearish divergence gevormd gaan worden, mocht de koers niet doorzetten.

Elke dag bitcoin koersvideo’s ontvangen? Blijf op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen in de cryptowereld door Crypto Insiders Member te worden. Krijg toegang tot allerlei leerzaam materiaal omtrent traden en bitcoin, en stel vragen aan onze analisten. De eerste 30 dagen zijn gratis!

 

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€14.950,30 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€14.991,90 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€15.014,10 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€15.067,50 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€15.213,10 Kopen
Laatste nieuws

– Advertentie –

Expert analyses

Bitcoin koers dipt omlaag! Tijd voor paniek of voor nieuwe kansen?!

Het lijkt de afgelopen 24 uur wel alsof Pietje Paniek heel veel broertjes en zusjes heeft gekregen. De bitcoin koers heeft zich tot op...