Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo
Home Nieuws Bitcoin nieuws Bitcoin (BTC) koersvideo van Michiel: bitcoin had een goed weekend!

Bitcoin (BTC) koersvideo van Michiel: bitcoin had een goed weekend!

Goedemorgen! Wat heeft de bitcoin koers een goed weekend achter de rug. Zoals vrijdag al aangegeven in de omgeving voor members bleef die rode zone als een magneet aantrekken. Op dit moment hangen we nog netjes rond de $11.400 en in de komende 6 tot 12 uur zouden we weer wat actie moeten gaan zien. Belangrijk is dat we daarbij de $11.600 breken, anders krijgen we op de 4-uurs grafiek mogelijk een keerpunt van de koers te zien; dan zou deze move niets meer zijn geweest dan een bearish retest. Het handelsvolume is dus wederom zeer bepalend de komende tijd!

Meer gratis video’s bekijken? Surf dan naar ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons kanaal en mis niets! Meediscussiëren? Join dan ons gratis Telegramkanaal! Wil je elke doordeweekse dag een koersupdate ontvangen, uitleg krijgen en toegang tot onze trading signals? Neem dan een kijkje in onze omgeving voor members en probeer de eerste 30 dagen gratis!

Heb je vorige week de Ask Me Anything (AMA) sessie met Michiel gemist? In die live uitzending besprak Michiel de huidige staat van de economie en de rol van het coronavirus, president Donald Trump en de geldprinter die op volle toeren draait. Kijk hieronder de uitzending terug:

Maandag 19 oktober, tijdens de volgende live uitzending, vooraf je vragen indienen? Word dan member en je krijgt die gelegenheid!

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.690,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.659,40 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.716,60 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.724,30 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.756,70 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...