Home Nieuws Bitcoin nieuws Bitcoin (BTC) koersvideo van Michiel: Bitcoin had een keurige week!

Bitcoin (BTC) koersvideo van Michiel: Bitcoin had een keurige week!

- Advertentie -

Goedemiddag! De koers van bitcoin heeft de week keurig afgesloten. Nu zien dat we binnen de komende 14 dagen over de $14.000 denderen. Het volume mag daarbij wel een tandje bij. Altcoins hebben het ten opzichte van bitcoin zwaar, maar komen mogelijk in interessante koopzones. Zeker als je rond de top verkocht hebt is deze -50% de moeite waard. Uiteraard zijn de scenario’s en plannen per persoon verschillend. Een nette support zou bij een retrace rond de $12.300 liggen. Daarna moet het momentum vaart krijgen.

Meer gratis video’s bekijken? Surf dan naar ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons kanaal en mis niets! Meediscussiëren? Join dan ons gratis Telegramkanaal! Wil je elke doordeweekse dag een koersupdate ontvangen, uitleg krijgen en toegang tot onze trading signals? Neem dan een kijkje in onze omgeving voor members en probeer de eerste 30 dagen gratis!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€14.472,70 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€14.216,50 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€14.242,50 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€14.243,90 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€14.299,60 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers dipt omlaag! Tijd voor paniek of voor nieuwe kansen?!

Het lijkt de afgelopen 24 uur wel alsof Pietje Paniek heel veel broertjes en zusjes heeft gekregen. De bitcoin koers heeft zich tot op...