Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo
Home Nieuws Bitcoin nieuws Bitcoin (BTC) koersvideo van Michiel: Bitcoin in niemandsland?

Bitcoin (BTC) koersvideo van Michiel: Bitcoin in niemandsland?

Goedemorgen! Niemandsland is waar de koers van bitcoin zich even begeeft. Hier moet echter snel verandering in komen! Voor bitcoin is het zaak om zo snel mogelijk boven die $9.600 te komen (en blijven) om de bearish signalen die we hebben te breken. Een flinke push naar de $9.800 zou de weg plaveien naar de $10.000. De echt hoge tijdframes als de 2 wekelijkse geven ruimte voor een pullback, maar er zijn wat zeer belangrijke zones onderweg.

Mochten we hier wegbreken onder de $9.400 dan lijkt $9.200 een feit en mogelijk kan het hard gaan dan. De belangrijkste zones liggen rond de $8.200 en de $7.200, maar zover is het natuurlijk nog lang niet! Uiteraard houden we jullie in onze omgeving voor members onderweg op de hoogte!

- Advertentie -

Klik hierboven op de video om de koersupdate van Michiel te bekijken! Meer gratis video’s bekijken? Surf dan naar ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons kanaal en mis niets! Meediscussiëren? Join dan ons gratis Telegramkanaal! Wil je elke doordeweekse dag een koersupdate ontvangen, uitleg krijgen en toegang tot onze trading signals? Neem dan een kijkje in onze omgeving voor members en probeer de eerste 30 dagen gratis!

Heb je de meest recente live Ask Me Anything (AMA) sessie van David en Michiel gemist? Tijdens de sessie, waarin onze analisten in gingen op Bitcoin, het coronavirus en de economie, konden live vragen worden gesteld!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.234,00 Kopen
1
Litebit
Reviewed
€8.294,06 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€8.295,18 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.295,89 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.344,76 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Stef: De $9.100 moet houden en dit is waarom!

Volume wise zeg ik nu al dat we absoluut niet bullish zijn op de koers van bitcoin (BTC). In de week van 11 tot...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Stef: De $9.100 moet houden en dit is waarom!

0
Volume wise zeg ik nu al dat we absoluut niet bullish zijn op de koers van bitcoin (BTC). In de week van 11 tot 18 mei zat er maar liefst voor $20 miljard aan marktorders in die weekly candle. Als we de week daarna kijken zitten we op $14...