Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo

Bitcoin (BTC) koersvideo van Michiel: Blijft de $10.000 in zicht?

Goedemorgen allemaal! De koers van bitcoin heeft zoals verwacht na die opleving tot $9.300 een flinke duik gemaakt, waarbij de zone van $8.600 tot op heden support geeft. De hogere tijdframes zullen extra druk gaan geven. Het wachten is op de lagere tijdframes, hoe die nu met de eerste bullish signalen weg weten te komen uit deze gevarenzone. Bulls moeten absoluut de prijs zo snel mogelijk boven de $9.200 krijgen en een range creëren. Dan is er perspectief om de $10.000 in zicht te houden.

Klik hierboven op de video om de koersupdate van Michiel te bekijken! Meer gratis video’s bekijken? Surf dan naar ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons kanaal en mis niets! Meediscussiëren? Join dan ons gratis Telegramkanaal! Wil je elke doordeweekse dag een koersupdate ontvangen, uitleg krijgen en toegang tot onze trading signals? Neem dan een kijkje in onze omgeving voor members en probeer de eerste 30 dagen gratis!

- Advertentie -

Heb je de meest recente live Ask Me Anything (AMA) sessie van David en Michiel gemist? Tijdens de sessie, waarin onze analisten in gingen op Bitcoin, het coronavirus en de economie, konden live vragen worden gesteld!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€8.310,16 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.202,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€8.250,41 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.264,53 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€8.265,91 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...