Bitcoin (BTC) koersvideo van Michiel: Break nodig boven dit niveau!

Goedemorgen allemaal! de koers van bitcoin (BTC) is even in niemandsland en een break boven de $8.500 zou verdere confirmatie geven van de bullish uptrend. Op dit moment zakken we iets weg en onder de $7.900 zijn de ogen gericht op de support in de rode box rond de $7.600 die voorheen weerstand was. Mochten we daar finaal doorheen zakken, dan moeten we de boel gaan herbeoordelen, maar tot die tijd ben ik voor de medium en langere termijn zeker positief!

Klik hierboven op de video om de koersupdate van Michiel te bekijken! Meer gratis video’s bekijken? Surf dan naar ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons kanaal en mis niets!

abonneren_youtube

Advertentie

Met Michiel en ons meekletsen? Join dan ons gratis discussiekanaal op Telegram!

telegram180Wil je meer van Michiel lezen, horen en zien? Surf dan naar members.crypto-insiders.nl voor onze meest waardevolle content. Denk aan koersupdates, trading signals, educatieve video’s, geschreven uitleg, Ask Me Anything-sessies en meer! Maak nu een lidmaatschap aan en probeer de eerste 30 dagen gratis! Bekijk hieronder een voorproefje:Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Advertentie
Ad
Ad
Bitvavo
Reviewed
€6.388,00 Kopen
1
1
Coinmerce
Reviewed
€6.414,96 Kopen
2
2
Litebit
Reviewed
€6.442,27 Kopen
3
3
Anycoin Direct
Reviewed
€6.454,81 Kopen
4
4
SATOS
Reviewed
€6.455,40 Kopen
5
5
Bitonic
Reviewed
€6.455,91 Kopen
Laatste nieuws