Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) koersvideo van Michiel: Flinke schuiver!

Hi allemaal! Hier is ‘ie dan: de schuiver die mijn onderbuikgevoel van afgelopen week bevestigde. Hoe verder de koers van bitcoin bij de exit van $9.800 vandaan is, des te prettiger het is om er helemaal uit te zijn. Op dit moment lijken de lagere tijdframes een kleine bounce te ervaren doordat ze extreem hard verkocht zijn. Echter willen de hogere tijdframes op dit moment maar wat graag omlaag. Oppassen geblazen dus. Altcoins doen zoals verwacht vrolijk mee en lopen links en rechts enorme klappen op.

Klik hierboven op de video om de koersupdate van Michiel te bekijken! Meer gratis video’s bekijken? Surf dan naar ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons kanaal en mis niets! Meediscussiëren? Join dan ons gratis Telegramkanaal! Wil je elke doordeweekse dag een koersupdate ontvangen, uitleg krijgen en toegang tot onze trading signals? Neem dan een kijkje in onze omgeving voor members en probeer de eerste 30 dagen gratis!

- Advertentie -

Heb je de meest recente live Ask Me Anything (AMA) sessie van David en Michiel gemist? Tijdens de sessie, waarin onze analisten in gingen op Bitcoin, het coronavirus en de economie, konden live vragen worden gesteld!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.754,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.804,99 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.833,73 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.885,50 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.754,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.804,99 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.833,73 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.885,50 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin Bulletin: De bijzondere geschiedenis van bitcoin als geld

Ondertussen al meer dan tien jaar geleden publiceerde Satoshi de Bitcoin white paper waarmee het verhaal van bitcoin begon. Het is misschien lastig om...