Michiel Ipenburg
03/08/2020 10:34 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 03/08/2020 10:34

Bitcoin (BTC) koersvideo van Michiel: Flinke squeeze!

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

Een flinke liquiditeit-squeeze is wat we in het weekend zagen. Ethereum (ETH) staat nog steeds heel keurig op $385 en de koers van bitcoin (BTC) noteert $11.200; hele nette waardes als je het mij vraagt. Wil je nou voorkomen om in zo’n weekend meegezogen te worden? Zorg dan dat je stop-loss in zo’n laatste parabolische fase steeds hoger ligt. Of simpelweg natuurlijk wat verkopen zodat je lager terug kunt kopen.

Klik hierboven op de video om de koersupdate van Michiel te bekijken! Meer gratis video’s bekijken? Surf dan naar ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons kanaal en mis niets! Meediscussiëren? Join dan ons gratis Telegramkanaal! Wil je elke doordeweekse dag een koersupdate ontvangen, uitleg krijgen en toegang tot onze trading signals? Neem dan een kijkje in onze omgeving voor members en probeer de eerste 30 dagen gratis!
Onlangs verzorgden onze analisten Stef en John weer een live Ask Me Anything (AMA) sessie! In deze editie wierpen de analisten een kritische blik op de koers van bitcoin (BTC). Kijk nu de AMA hieronder terug! Volgende keer er bij zijn? Hou onze website dan in de gaten of abonneer je op ons YouTube-kanaal om geen enkele uitzending te missen.

 

Deel dit artikel
Michiel Ipenburg

Technisch analist Michiel kwam in 2014 voor het eerst in aanraking met Bitcoin en blockchain-technologie. Ondanks zijn interesse direct was gewekt duurde het tot 2015 voordat hij daadwerkelijk zijn eerste bitcoin in bezit had.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie