Bitcoin (BTC) koersvideo van Michiel: Gaan we door de $10.000 heen?

Goedemorgen allemaal! De koers van bitcoin is wederom dichtbij die $10.000. Gaan we het begin van deze week dan echt daar doorheen knallen? Laten we het hopen, want momenteel vormen zich wat bearish signalen op de lagere tijdframes die de prijs weer weg willen drukken van de $10.000. De echt grote trendbepalers, de wekelijkse en tweewekelijkse chart, draaien positief en daarmee lijkt het vooralsnog op: koop de dip zodra die er is.

- Advertentie -

Klik hierboven op de video om de koersupdate van Michiel te bekijken! Meer gratis video’s bekijken? Surf dan naar ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons kanaal en mis niets! Meediscussiëren? Join dan ons gratis Telegramkanaal! Wil je elke doordeweekse dag een koersupdate ontvangen, uitleg krijgen en toegang tot onze trading signals? Neem dan een kijkje in onze omgeving voor members en probeer de eerste 30 dagen gratis!

Heb je de meest recente live Ask Me Anything (AMA) sessie van David en Michiel gemist? Tijdens de sessie, waarin onze analisten in gingen op Bitcoin, het coronavirus en de economie, konden live vragen worden gesteld!

- Advertentie -
Ad
Bitvavo
Reviewed
€15.856,50 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€15.915,80 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€15.969,40 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€15.986,00 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€16.145,80 Kopen
Laatste nieuws

‘Bitcoin (BTC) is een smalle markt, kan uitgroeien tot wereldwijde markt,’...

0
Volgens de Amerikaanse tv-zender CNBC heeft de CEO van 's werelds grootste vermogensbeheerder BlackRock, Larry Fink, een aantal positieve uitspraken over bitcoin (BTC) gedaan....
- Advertentie -
Expert analyses

Bitcoin koers dipt omlaag! Tijd voor paniek of voor nieuwe kansen?!

Het lijkt de afgelopen 24 uur wel alsof Pietje Paniek heel veel broertjes en zusjes heeft gekregen. De bitcoin koers heeft zich tot op...