Bitcoin (BTC) koersvideo van Michiel: Gevarenzone! Let op de $9.000 en de $9.200

Goedemorgen! We gooien er weer even een freebie uit, want het zijn toch wel spannende tijden op het moment!

Vandaag even een reminder omtrent de gevarenzone die we nu hebben en de gelijkenis aan een eerdere structuur. Vanaf deze zone zouden we kunnen wegzakken als we niet op korte termijn afrekenen met die $9.000 en $9.200. Weet de koers van bitcoin hierboven te komen, dan ben ik de zorgen voorlopig kwijt, maar tot die tijd blijf ik de markt nauwlettend in de gaten houden. Op de 12 uur zouden we idealiter binnen een dag moeten doorpakken omhoog om de bearish divergence te invalideren. Mochten we support vinden boven of rond de $8.300 dan is er nog niets aan de hand.

Mochten we verder wegzakken en zonder bullish signalen naar de $7.800 zakken, dan zouden we een eind verder kunnen gaan. Zover is het nog niet, maar heb je nog geen winst gepakt op de rit omhoog, dan is deze zone zeker een aanrader zoals ook gister gemeld.

Advertentie

Klik hierboven op de video om de koersupdate van Michiel te bekijken! Meer gratis video’s bekijken? Surf dan naar ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons kanaal en mis niets!

abonneren_youtube

Met Michiel en ons meekletsen? Join dan ons gratis discussiekanaal op Telegram!

telegram180Wil je meer van Michiel lezen, horen en zien? Surf dan naar members.crypto-insiders.nl voor onze meest waardevolle content. Denk aan koersupdates, trading signals, educatieve video’s, geschreven uitleg, Ask Me Anything-sessies en meer! Maak nu een lidmaatschap aan en probeer de eerste 30 dagen gratis! Bekijk hieronder een voorproefje:Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Ad
Ad
SATOS
Reviewed
€9.174,79 Kopen
1
1
Bitvavo
Reviewed
€9.060,00 Kopen
2
2
Coinmerce
Reviewed
€9.094,63 Kopen
3
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.118,58 Kopen
4
4
Litebit
Reviewed
€9.137,06 Kopen
5
5
Bitonic
Reviewed
€9.139,22 Kopen
Laatste nieuws