Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo

Bitcoin (BTC) koersvideo van Michiel: Glijdt bitcoin weg?

Goedemorgen allemaal! De koers van bitcoin dreigt aan de onderkant weg te glijden. Belangrijke zones van weerstand liggen rond de groene en rode lijnen. Anderzijds is mijn grootste zone van interesse op dit moment $7.400 als we daadwerkelijk gaan wegglijden. Stay tuned!

Klik hierboven op de video om de koersupdate van Michiel te bekijken! Meer gratis video’s bekijken? Surf dan naar ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons kanaal en mis niets! Meediscussiëren? Join dan ons gratis Telegramkanaal! Wil je elke doordeweekse dag een koersupdate ontvangen, uitleg krijgen en toegang tot onze trading signals? Neem dan een kijkje in onze omgeving voor members en probeer de eerste 30 dagen gratis!

- Advertentie -

Heb je de meest recente Ask Me Anything (AMA) sessie met analisten John en Stef gemist? Dan kan je deze hier terugkijken. In deze sessie op video beantwoorden beide analisten vragen van onze members. Er wordt onder andere gesproken over de recente prijsactie van bitcointrading-strategie, waarom er af en toe minder aandacht is voor altcoins en het toekomstperspectief van Bitcoin. Leuk en leerzaam om te kijken dus!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€8.315,90 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.207,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€8.246,16 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.271,09 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€8.272,06 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...