Home Nieuws Bitcoin nieuws Bitcoin (BTC) koersvideo van Michiel: Opleving na wat bullish signalen

Bitcoin (BTC) koersvideo van Michiel: Opleving na wat bullish signalen

Goedemorgen! De koers van bitcoin (BTC) kent een kleine opleving na wat bullish signalen die we rond de $5.800 konden oppikken. Echter zal er rond de $6.400, als we daar al komen, flinke weerstand wachten. Hier liggen verschillende moving averages (MA’s) te wachten om de prijs een dreun te verkopen. Zoals ik in onze omgeving voor members kenbaar maakte, kijk ik aan de onderkant vooral rond de $5.600 en $5.000 hoe de kopers gaan reageren. Mochten die uitblijven, dan zal in de zone van $4.800-4.400 het volume omhoog gaan van koopjesjagers.

Klik hierboven op de video om de koersupdate van Michiel te bekijken! Meer gratis video’s bekijken? Surf dan naar ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons kanaal en mis niets! Meediscussiëren? Join dan ons gratis Telegramkanaal!

- Advertentie -

De kans dat de huidige “saaiheid” van de koers van bitcoin binnenkort over zal zijn lijkt Michiel, onze analist, groot. Welke kant de koers op gaat breken is momenteel nog relatief onduidelijk al lijken de bears de beste kaarten in handen te hebben. Benieuwd naar hoe Michiel de markt nu ziet? Lees dan verder in zijn onlangs verschenen analyse!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.100,00 Kopen
1
Litebit
Reviewed
€8.155,86 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.157,99 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€8.168,34 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.635,65 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: K.O. in aantocht voor financiële markt

Wat een tijd om in te leven. Er gebeurt op economisch vlak zo ontzettend veel dat het bijna niet bij te benen is. Waar...

Volgens onze analist Michiel is één ding zeker, Bitcoin zal de komende maanden de ware vuurproef ondergaan! Lees verder in zijn meest recente column!

Meer columns en analyses lezen? Bekijk dan zeker ook onze Crypto Talk.