Bitcoin (BTC) koersvideo van Michiel: Retrace? Oppassen!

Goedemorgen! De koers van bitcoin heeft zoals verwacht een retrace te pakken. Belangrijke zone om naar te kijken is de 50 dagen moving average (MA) van de 4-uurs chart. Hiernaast is er een laag support tussen de $8.200-7.900. Een succesvolle break naar boven zou $9.600 als eerste horde tegen gaan komen. De trading signals in onze omgeving voor members die op dit moment wachten om gevuld te worden zijn zo opgenomen om optimaal gebruik te maken van de huidige volatiliteit. Op dit moment blijft het oppassen dat we niet volledig overal weer doorheen zakken. De wereldeconomie blijft scheurtjes vertonen.

Klik hierboven op de video om de koersupdate van Michiel te bekijken! Meer gratis video’s bekijken? Surf dan naar ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons kanaal en mis niets! Meediscussiëren? Join dan ons gratis Telegramkanaal! Wil je elke doordeweekse dag een koersupdate ontvangen, uitleg krijgen en toegang tot onze trading signals? Neem dan een kijkje in onze omgeving voor members en probeer de eerste 30 dagen gratis!

Heb je de meest recente live Ask Me Anything (AMA) sessie van David en Michiel gemist? Tijdens de sessie, waarin onze analisten in gingen op Bitcoin, het coronavirus en de economie, konden live vragen worden gesteld!

Advertentie

Advertentie
Ad
Ad
Bitvavo
Reviewed
€16.001,00 Kopen
1
1
Bitonic
Reviewed
€15.159,30 Kopen
2
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€15.163,60 Kopen
3
3
Litebit
Reviewed
€15.196,90 Kopen
4
4
SATOS
Reviewed
€15.377,90 Kopen
Laatste nieuws