Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) koersvideo van Michiel: Sla je slag!

Hi, Michiel hier! Bitcoin (BTC) lijkt de support van $7.000 niet te gaan houden en voor de mensen met geduld is een bijzonder mooie entry in de maak. Mochten we richting de groene box glijden, zo rond de $6.300, dan is het zoeken naar bullish signalen. Paniek in de tent kan een mooie entry opleveren! Trade dus met een plan en sla je slag!

Klik hierboven op de video om de koersupdate van Michiel te bekijken!- Advertentie -

Wil je meer van Michiel lezen, horen en zien? Surf dan naar members.crypto-insiders.nl voor onze meest waardevolle content. Denk aan koersupdates, trading signals, educatieve video’s, geschreven uitleg, Ask Me Anything-sessies en meer! Maak nu een lidmaatschap aan en probeer de eerste 30 dagen gratis! Bekijk hieronder een voorproefje:Crypto Insider David heeft weer een nieuwe wekelijkse bitcoin (BTC) analyse online staan! Het wordt volgens David mogelijk tijd om toe te slaan!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.793,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.825,37 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.873,52 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.924,27 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.924,27 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.793,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.825,37 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.873,52 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin Bulletin: De bijzondere geschiedenis van bitcoin als geld

Ondertussen al meer dan tien jaar geleden publiceerde Satoshi de Bitcoin white paper waarmee het verhaal van bitcoin begon. Het is misschien lastig om...