Home Nieuws Bitcoin nieuws Bitcoin (BTC) koersvideo van Michiel: Tijd om kleur te bekennen!

Bitcoin (BTC) koersvideo van Michiel: Tijd om kleur te bekennen!

Hi! Ik heb een korte koersupdate op video voor je! De laatste pump lijkt op dit moment op een bearish retest. Nog steeds is er geen vervolg in een beweging en druppelen we langzaam omlaag. Persoonlijk zal ik zo rond de $8.300 kijken of er reversal-signalen zijn. Voor de bulls is de eerste grote horde de zone rond $9.200. Let de komende dagen vooral op het volume. Dat zal cruciaal zijn!


Wil je meer van Michiel lezen, horen en zien? Surf dan naar members.crypto-insiders.nl voor onze meest waardevolle content. Denk aan koersupdates, trading signals, educatieve video’s, geschreven uitleg, Ask Me Anything-sessies en meer! Maak nu een lidmaatschap aan en probeer de eerste 30 dagen gratis! Bekijk hieronder een voorproefje:

- Advertentie -


Crypto Insider David heeft weer een gloednieuwe technische analyse online staan! Lees zijn wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse, dit keer met de titel “De stier komt eraan!”, nu!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitrush
Reviewed
€-1,00 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.217,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.282,42 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.282,61 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€8.291,24 Kopen
5
SATOS
Reviewed
€8.635,65 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: K.O. in aantocht voor financiële markt

Wat een tijd om in te leven. Er gebeurt op economisch vlak zo ontzettend veel dat het bijna niet bij te benen is. Waar...

Volgens onze analist Michiel is één ding zeker, Bitcoin zal de komende maanden de ware vuurproef ondergaan! Lees verder in zijn meest recente column!

Meer columns en analyses lezen? Bekijk dan zeker ook onze Crypto Talk.