Home Nieuws Bitcoin nieuws Bitcoin (BTC) koersvideo van Michiel: Verrassingsaanval op komst? Neemt Ethereum de leiding?

Bitcoin (BTC) koersvideo van Michiel: Verrassingsaanval op komst? Neemt Ethereum de leiding?

De bitcoin koers lijkt nog een verrassingsaanval in petto te hebben op die highs. ? Ik ben heel benieuwd hoever deze push nog gaat komen. Laat duidelijk zijn, de 3-dagelijkse grafiek staat op het punt om even een u-turn te maken. Dit kan voor veel ellende gaan zorgen. Zoals afgelopen week besproken hoeft dit niet het eindpunt te zijn. Een candle van $1.000 kan zomaar wel eens het geval zijn.

- Advertentie -

De ethereum koers hangt nog onder de highs die eerder dit jaar zijn neergezet. Dat is voor nu niet zo best. ? ETH zou dan weer de leiding kunnen nemen als bitcoin besluit het wat rustiger aan te gaan doen. Het beloven turbulente tijden te worden.

Meer gratis video’s bekijken? Surf dan naar ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons kanaal en mis niets! Meediscussiëren? Join dan ons gratis Telegramkanaal! Wil je elke doordeweekse dag een koersupdate ontvangen, uitleg krijgen en toegang tot onze trading signals? Neem dan een kijkje in onze omgeving voor members en probeer de eerste 30 dagen gratis!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€15.163,80 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€15.183,50 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€15.223,40 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€15.245,40 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€15.435,50 Kopen
Laatste nieuws

– Advertentie –

Expert analyses

Bitcoin koers dipt omlaag! Tijd voor paniek of voor nieuwe kansen?!

Het lijkt de afgelopen 24 uur wel alsof Pietje Paniek heel veel broertjes en zusjes heeft gekregen. De bitcoin koers heeft zich tot op...