Michiel Ipenburg
25/02/2020 08:56 1 min. leestijd
Bijgewerkt op 25/02/2020 08:56

Bitcoin (BTC) koersvideo van Michiel: Weerstand te groot?

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

Goedemorgen! Gelukkig bericht ik deze keer vanaf een locatie waar beter bereik is. Deze keer een ietwat minder bericht; precies de lijn van gisteren bleek een te grote weerstand. Vanuit deze zone is het afwachten waar we weer bullish signalen gaan oppikken. De huidige 4-uurs candle zou nog support kunnen vinden op de 200 dagen moving average (MA), maar het is waarschijnlijk dat deze gaat breken. $9.300 zou een eerste tussenstop kunnen zijn voor de zone van rond de $9.000 bezocht gaat worden. Daarnaast leg ik in deze video uit hoe ik zo’n ”tussen-trade” aanga als ik een signaal zie! Klik hierboven op de video om de koersupdate van Michiel te bekijken! Meer gratis video’s bekijken? Surf dan naar ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons kanaal en mis niets! Meediscussiëren? Join dan ons gratis Telegramkanaal!



Wil je meer van Michiel lezen, horen en zien? Surf dan naar members.crypto-insiders.nl voor onze meest waardevolle content. Denk aan koersupdates, trading signals, educatieve video’s, geschreven uitleg, Ask Me Anything-sessies en meer! Maak nu een lidmaatschap vanaf €27,50 per maand aan en probeer de eerste 30 dagen gratis! Bekijk hieronder een voorproefje:

Deel dit artikel
Michiel Ipenburg

Technisch analist Michiel kwam in 2014 voor het eerst in aanraking met Bitcoin en blockchain-technologie. Ondanks zijn interesse direct was gewekt duurde het tot 2015 voordat hij daadwerkelijk zijn eerste bitcoin in bezit had.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie