Discussier met alle crypto insiders via Telegram

Bitcoin (BTC) maakt een kleine stuiter, vechain (VET) 32 procent in de plus

Gisteren aan het eind van de middag leek het dan toch even te gebeuren, bitcoin (BTC) begon te stijgen. De koers leek hiermee door de 50-Moving Average (MA) op de 4-uurs grafiek te breken. Helaas bleek het hier niet om een overtuigende uitbraak te gaan. Toch is er in deze saaie markt nog wat spectaculairs te zien. VeChain (VET) staat namelijk meer dan 30 procent in de plus.

Bitcoin (BTC) na klein sprongetje weer terug bij af

Het zal je niet ontgaan zijn; de bitcoin koers doet weinig en handelt vooral zijwaarts. Gisteren aan het eind van de middag kon BTC echter plotseling even stijgen. Dit bracht de koers van een prijs van $9.060 tot een lokale piek van $9.195.

Met de stijging van gisteren waren mijn ogen op het volume gericht. Ondanks het er even goed uitzag kon bitcoin helaas niet doorzetten.

- Advertentie -

Aldus, Dennis Soemai van Bitdenex.

De stijging ging gepaard met een kleine toename in het handelsvolume maar in de uren erna nam dit volume weer af en zakte ook de koers weer terug. Op het moment van schrijven is de prijs van bitcoin $9.062 op cryptocurrency exchange Coinbase en is dus weer terug bij af. Een nieuwe uitbraak boven de weerstand bij $9.100 blijft hiermee uit waarmee de belangrijkste dichtstbijzijnde support-zone weer bij $9.000 ligt.

VeChain (VET) middenin monsterrally

Terwijl er binnen de top 10 cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie weinig gebeurt, is op plek 20 een enorme stijger te zien. VeChain staat daar maar liefst 32,4 procent in de plus en heeft hiermee een waarde van $0,0142.

Waar de stijging vandaag komt is niet helemaal duidelijk. Zo zijn er geen grote ontwikkelingen aangekondigd binnen het project. Het lijkt er dus op dat het om een klassieke uitbraak boven een belangrijke weerstandszone gaat. Met dergelijke stijgingen moet men overigens goed oppassen. Vaak wordt een correctie steeds aannemelijker hoe hoger de koers stijgt.

Gisteren was op Crypto Insiders te lezen dat Dan Held van crypto exchange Kraken verwacht dat bitcoin tot een prijs van maar liefst $1 miljoen kan stijgen. Daarnaast zegt hij te verwachten dat BTC uiteindelijk een “heel saaie” activaklasse zal worden.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.833,13 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.708,91 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.755,02 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.786,52 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.168,30 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.708,91 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.755,02 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.786,52 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.833,13 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.168,30 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...