Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) koers kan naar $1 miljoen stijgen, zegt Dan Held van de Kraken exchange

De koers van bitcoin (BTC) kan naar $1 miljoen stijgen volgens Dan Held, directeur van bedrijfsontwikkeling bij Kraken, een grote Amerikaanse cryptocurrency-exchange. Dat zegt de bitcoin-bull tijdens een podcast met Cointelegraph op 3 juli.

Volgens Held zal bitcoin uiteindelijk een “heel saaie” asset worden. Momenteel staat de moeder aller cryptocurrencies nog bekend om zijn volatiliteit, maar dat zal niet voor altijd blijven, zegt Held.

- Advertentie -

Bitcoin zal in de laatste fasen over tientallen jaren iets heel saais worden. Onze kleinkinderen zullen zeggen: ‘opa, oma, ik hoor alleen over bitcoin. Iedereen heeft bitcoin.’ Maar het kan niemand meer schelen. Alsof het gewoon een saaie investering is. Alsof je contant geld vasthoudt.

Aldus Held, die gelooft dat bitcoin digitaal goud is. Held voorspelt dat de totale marktkapitalisatie van bitcoin in deze “laatste fasen” naar een waarde van $5 tot $100 biljoen kan stijgen. Dat zal ervoor zorgen dat bitcoin verandert van een volatiele asset naar een “heel saaie” valuta.

Held heeft 90% van zijn nettowaarde gestopt in bitcoin en is niet van plan zijn portfolio te diversifiëren. Held ziet geen waarde in altcoins en is van mening dat de achterliggende blockchain-technologie alleen goed is voor bitcoin.

Satoshi heeft met opzet blockchain-technologie gebouwd om bitcoin te bouwen. Blockchain-technologie is waardeloos. Het is verschrikkelijk. Het maakt zoveel afwegingen om bitcoin te bouwen dat het in feite voor bijna al het andere niet effectief is.

Bitcoin belooft een alternatief voor burgers over de hele wereld om hun spaargeld te bewaren in een vorm van geld die niet kan worden geconfisqueerd of verwaterd. Als Bitcoin veel groter wordt, kan het regeringen dwingen een vrijwilligersorganisatie te worden. Door te hodlen kunnen we eindelijk vrij zijn.

Onlangs zei Jesse Powell, de CEO van Kraken, in een interview met Bloomberg dat bitcoin in de toekomst zo eenvoudig te gebruiken zal zijn als de Amerikaanse dollar.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.252,90 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.061,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.072,60 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.115,30 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.125,70 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.061,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.072,60 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.115,30 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.125,70 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.252,90 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...