David van Ineveld David van Ineveld
30/01/2020 11:16 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 01/09/2023 09:52

Bitcoin (BTC) macro update van David: De markt wordt bullish!

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

Wekelijks neemt Crypto Insider David een macro update op voor leden van onze members-omgeving. Vandaag, om te vieren dat we gisteren nieuwe en goedkopere abonnementen hebben gelanceerd, delen we de macro update van dinsdag met iedereen!
De markt wordt bullish! David gaf het afgelopen week in zijn wekelijkse column en analyse al aan dat hij bullish is ondanks de consolidatie of lichte dalingen. Nu zien we een hele mooie move naar boven en we zijn net begonnen. Wat verwacht David van de komende tijd en hoe past de 200 dagen moving average (MA) in zijn verhaal? Klik op de video hierboven om daar achter te komen!

Meer van onze gratis video’s bekijken? Surf dan naar ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons kanaal en zorg dat je niets mist!

abonneren_youtube

Zoals eerder in dit bericht benoemd hebben we verschillende abonnementsvormen en krijg je de eerste 30 dagen van ons! Je wordt al lid vanaf €27,50 per maand.
crypto_insiders_members_staffel_abonnementAfbeelding 1: word lid vanaf €27,50 per maand
Join ons en word iedere doordeweekse dag middels technische analyse en per video op de hoogte gehouden van de koersen; bekijk wekelijks samen met ons de grotere bewegingen in de markt; geef per poll aan waar je over wil leren of lezen en wij regelen het; ontvang geautomatiseerde trading signals, die bieden we ook! Bekijk hieronder een voorproefje:

Deel dit artikel
David van Ineveld

David is een ervaren investeerder in aandelen, obligaties, derivaten, cryptocurrencies en NFT’s. Tevens is David aandeelhouder van de Amsterdamse Investeringsmaatschappij Catena Investments en een groot voorstander van een schuldenvrij leven, een fysiek gezonde levensstijl en het beleven van zoveel mogelijk avonturen. Overdreven lekker leven is zijn motto! Op zijn YouTube kanaal (David van Ineveld) deelt hij zijn kennis, inzichten en ervaring omtrent het investeren, maar ook over andere onderwerpen waar hij dagelijks veel mee bezig is en waar hij het eindeloos lang over kan hebben! Daarnaast kun je David ook volgen op Instagram @davidvanineveld. David deelt een tot twee keer per week een video dus vergeet je niet te abonneren op zijn kanaal zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van een nieuwe upload. Het is een goede investering 😉

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie