Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) macro update van David: De markt wordt bullish!

Wekelijks neemt Crypto Insider David een macro update op voor leden van onze members-omgeving. Vandaag, om te vieren dat we gisteren nieuwe en goedkopere abonnementen hebben gelanceerd, delen we de macro update van dinsdag met iedereen!

De markt wordt bullish! David gaf het afgelopen week in zijn wekelijkse column en analyse al aan dat hij bullish is ondanks de consolidatie of lichte dalingen. Nu zien we een hele mooie move naar boven en we zijn net begonnen. Wat verwacht David van de komende tijd en hoe past de 200 dagen moving average (MA) in zijn verhaal? Klik op de video hierboven om daar achter te komen!

- Advertentie -

Meer van onze gratis video’s bekijken? Surf dan naar ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons kanaal en zorg dat je niets mist!

abonneren_youtube

Zoals eerder in dit bericht benoemd hebben we verschillende abonnementsvormen en krijg je de eerste 30 dagen van ons! Je wordt al lid vanaf €27,50 per maand.

crypto_insiders_members_staffel_abonnementAfbeelding 1: word lid vanaf €27,50 per maand

Join ons en word iedere doordeweekse dag middels technische analyse en per video op de hoogte gehouden van de koersen; bekijk wekelijks samen met ons de grotere bewegingen in de markt; geef per poll aan waar je over wil leren of lezen en wij regelen het; ontvang geautomatiseerde trading signals, die bieden we ook! Bekijk hieronder een voorproefje:

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€10.034,30 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.912,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.965,57 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.982,34 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€10.034,30 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.912,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.965,57 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.982,34 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: BTC en temperatuur stijgen flink door!

Niet alleen blijven de temperaturen stijgen, ook crypto stijgt flink en laat mensen weer dromen over eigen tropische eilanden. Persoonlijk blijf ik nuchter genoeg,...