David van Ineveld David van Ineveld
07/01/2020 11:05 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 01/09/2023 09:31

Bitcoin (BTC) macro update van David: Uitbraak naar boven, hier ga ik op letten!

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

Iedere week neemt Crypto Insider David een macro update op voor leden van onze members-omgeving. Vandaag, omdat de koers van bitcoin (BTC) een mooie move maakte, delen we de macro update van vandaag met het grote publiek!
David gaf zijn verwachting al voorzichtig aan in zijn laatste column en zijn verwachting werd werkelijkheid: de BTC-koers is naar boven gebroken. De koers lag tegen de $7.500 aan, het volume droogde op en we zagen dat er twijfel was in de markt. Toen we door de $7.500 braken kwam het volume terug en braken we zelfs door de $7.800. Er is weer een hele hoop te zien en er breekt weer een spannende tijd aan. David legt je in deze video uit welke zaken hij de komende tijd nauwlettend in de gaten gaat houden! Klik op de video hierboven om deze te bekijken!
Meer van onze gratis video’s bekijken? Surf dan naar ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons kanaal en zorg dat je niets mist!
abonneren_youtube



Wil je meer van David lezen, horen en zien? Surf dan naar members.crypto-insiders.nl voor onze meest waardevolle content. Denk aan koersupdates, trading signals, educatieve video’s, geschreven uitleg, Ask Me Anything-sessies en meer! Maak nu een lidmaatschap aan en probeer de eerste 30 dagen gratis! Bekijk hieronder een voorproefje:



De koers van bitcoin dipte op 2 januari even kort onder de $7.000, maar de bears verloren de strijd in deze zone. Toch was de dip positief in meerdere opzichten. Waarom? Lees het in de nieuwe wekelijkse analyse van Crypto Insider David!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
David van Ineveld

David is een ervaren investeerder in aandelen, obligaties, derivaten, cryptocurrencies en NFT’s. Tevens is David aandeelhouder van de Amsterdamse Investeringsmaatschappij Catena Investments en een groot voorstander van een schuldenvrij leven, een fysiek gezonde levensstijl en het beleven van zoveel mogelijk avonturen. Overdreven lekker leven is zijn motto! Op zijn YouTube kanaal (David van Ineveld) deelt hij zijn kennis, inzichten en ervaring omtrent het investeren, maar ook over andere onderwerpen waar hij dagelijks veel mee bezig is en waar hij het eindeloos lang over kan hebben! Daarnaast kun je David ook volgen op Instagram @davidvanineveld. David deelt een tot twee keer per week een video dus vergeet je niet te abonneren op zijn kanaal zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van een nieuwe upload. Het is een goede investering 😉

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie