Home Nieuws Bitcoin nieuws Bitcoin (BTC) populair op Coinbase Commerce, al meer dan $200 miljoen verwerkt

Bitcoin (BTC) populair op Coinbase Commerce, al meer dan $200 miljoen verwerkt

Coinbase Commerce, de cryptocurrency-betalingsprovider van Coinbase, heeft onlangs bekend gemaakt dat het de grens van $200 miljoen aan transacties heeft doorbroken in twee jaar. Coinbase Commerce heeft dit te danken aan ongeveer 8.000 retailers die op het platform zijn aangesloten.

- Advertentie -

 

Ondanks dat het coronavirus een sterke impact heeft gehad op de traditionele markten lijkt het erop dat mensen nog steeds bereid zijn te blijven betalen met bitcoin (BTC) voor producten. John Zettler van Coinbase Commerce gaf zelf aan dat bitcoin de meest gebruikte coin is op het platform. Hij zei:

Klanten vertellen ons vaak dat dit de crypto is die ze het best kennen en die ze het meest vertrouwen.

Door de extreme volatiliteit en de heftige prijsschommelingen is het moeilijk voor retailers om cryptocurrency als bitcoin te accepteren. Desondanks de volatiliteit heeft Coinbase Commerce aangetoond dat ook in de retail steeds meer gebruik wordt gemaakt van de moeder aller cryptocurrencies.

Terwijl het de meesten lukt om het geduld te bewaren en de situatie te aanschouwen ziet analist David een aantal interessante ontwikkelingen in de koers van bitcoin (BTC): wederom bullish signalen! Toch is er volgens David reden om voorzichtig te zijn, zoals hij beschrijft in zijn net verschenen bitcoin koers analyse.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.101,00 Kopen
1
Litebit
Reviewed
€8.159,07 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.162,67 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€8.173,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.635,65 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: K.O. in aantocht voor financiële markt

Wat een tijd om in te leven. Er gebeurt op economisch vlak zo ontzettend veel dat het bijna niet bij te benen is. Waar...

Volgens onze analist Michiel is één ding zeker, Bitcoin zal de komende maanden de ware vuurproef ondergaan! Lees verder in zijn meest recente column!

Meer columns en analyses lezen? Bekijk dan zeker ook onze Crypto Talk.