Home Nieuws Bitcoin nieuws Bitcoin (BTC) trader laat gelijkenissen tussen huidige markt en eerdere bullrun zien

Bitcoin (BTC) trader laat gelijkenissen tussen huidige markt en eerdere bullrun zien

- Advertentie -

Al een langere tijd hangt de bitcoin koers (BTC) rond de $10.000. Het niveau dat eerder voor veel weerstand zorgde, wordt nu in verband gebracht met een mogelijke bullrun. Volgens een vroege Bitcoin-investeerder met veel ervaring, zal de cryptocurrency niet voor altijd rond die prijs blijven zweven en ziet hij parallellen tussen nu en de rust vóór de uitbraak op de laatste bullmarkt.

Na de halvering van de cryptocurrency in 2016, voelde het voor investeerders aan als eeuwen voordat de cryptocurrency boven de $600 verhandeld werd. Toen het eenmaal door de weerstand brak, kwam er geen einde aan de groeispurt. Het ging dwars door elk psychologisch weerstandsniveau, totdat het voor de eerste keer in de $20.000 eindigde.

Deze keer is het niet $600, maar $10.000 waar tegenaan wordt gelopen. Een bitcoin-investeerder die dit al in 2016 had meegemaakt, had een oude tweet opgegraven om de parallellen tussen elke marktcyclus vergelijken. Volgens Stephen Cole is het echter nu alles of niets.

Wat $600 en $10.000 belangrijke niveaus en vergelijkbaar maakt komt door het retracement niveau. Beiden zijn namelijk de helft van de vorige bull market-pieken. Mocht de koers op de langere termijn boven de $10.000 blijven, dan kan het betekenen dat men weer vertrouwen in een bullrun zal krijgen waarna geschiedenis zich kan herhalen.

De tweet was van bijna precies vier jaar eerder, en als de theorieën op basis van elke vier jaar op halvering juist zijn, staat Bitcoin op het punt om een ​​vlucht te nemen, net als de vorige keer.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€16.264,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€16.333,50 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€16.334,90 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€16.390,00 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€16.563,00 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...